Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj spahicu, nisi ni ti dobar... sto ne udavi van persija i runija neku noc...
TIPIČNO BOSANSKI :D
Treba za Runija i Van Persija jos pure jest..al ostarilo se vise...prespor je Spaha ..
cuj davio,a prosao bez posljedica,da vi malo niste napuhali ovu pricu?
Mirza Delibasic-Kindze(pokojni), rahmet mu dusi je bio takva velicina i legenda da je publika sirom svijeta od Zagreba, Ljubljane, Beograda, Skoplja, Zadra, Cacka, Barcelone, Sao Paula, Varesea ustajala i pozdravljala njegovo ime sa ovacijama. Dragi nasi Zmajevi i idoli nacije ugledajte se na ovu nasu sportsku velicinu. Sretno.
Nije više samo "kako Spaha šamara", sad će biti i "kako Spaha davi". :)
hmm pitanje jeli to njegov auto ili je dobio od kluba na raspolaganje? meni se cini da je ovo drugo inace taj ne bi imao kljuc od njegovog auta, samim tim ako je klubsko auto onda nekontam spahu sta se kurci. ja prije reko da mu hanuma nije dala pa je bio malo nervozan al to je moje misljenje
Šta vam je ljudi, zar stvarno vjerujete u ovu glupost? Eno Spaha na fb komentariše ovakve vijesti i šprda se sa tim novinarima koji su ustvari izmislili 'incident'..
Ma spaha je divljak realno :D i na terenu i van njega moze se srat po pepe-u i nekim igracima al i spaha je tu medu njima
Neka si mu malo izmasiro grkljan Spaha. Nasa stara BiH poslovica kaze, dok nije bilo auta : Konja i zenu, nedaj nikome da jasu. Danas kada nema konja na cestama, imamo auta . Dakle, auto i zenu nikome ne posudjuj. U ovom slucaju, ko god je upao bez dozvole na neciji posjed, zasluzio je i gore. Nebi bio neki problem da se taj idiot obratio Spahicu ljudski, a ne omalovazavati kapitena jedne od naj boljih i naj vecih reprezentacija svijeta. Eto, zbog toga podrzavam Spahica i svakog drugog ko dozivi ovo omalvazavanje pa da mi je brat. Tipicno Bosanskohercegovacki.
Udavio ga pričom-smorio? Recite mi da je ova varijanta ipak, ne smijem procitati.
To kralju hahahah
seljacina
Sta se desava sa ovim deckom? Suvise je ekscesan, stalno u nekim problemima? Smiri se Spaha. Inace clanak je supalj do bola. Ko to ostavlja otkljucano auto, sa kljucevima u autu i odlazi na utakmicu u drugi grad, pa je taj glasnogovornik usao u Emirovo auto i pokusao ga prebaciti na drugo mjesto?
Znaci sam clanak, ako nije potpuno izmisljen, onda je barem djelomicno izmisljen. Sto se tice Spahe, ako ovako nastavi, zavrsiti ce u Kini kao i Miske. Ne mozes se tako ponasati, niko ne voli probleme. Fudbal je biznis i u njemu se vrte milioni, ako se Spaha nastavi tako ponasati, istjerati ce ga dok si rekao keks.
Sta mu je? :)
koja budaletina
Dobro je pa ga još nije malo šamarao...Spaha je to, munja nebeska!
Samo davi care
Lud je kad poludi :P