Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokazali ste osim kvaliteta i nevjerovatnu borbenost. to je ono sto je mom zelji nedostajalo. cestitke svim pitarima. jovic vrhunska taktika i priprema igraca. novi selektor repke (nadam se) huseinovic u reprezentaciju
A reci nam kako ti dajes doprinos multieticnosti da te cujem
bravo Emir Hadzic odlicno si igrao i drago mi je za Sarajevo sto su prosli dalje i ako sam navijac Celika...
MNOGI SU LJUBOMORNI AL NIŠTA NEMOGU PROMJENIT SARAJEVO JE NAJBOLJI KLUB U BOSNI I IMA NAJBOLJE NAVIJAČE................
E svi koji ste srali u komentarima doviđenja prijatno, idite fino zajedno sa Bugarima u tri P.M. kad ne znate djeliti radost nego ste napunjeni sa mržnjom e pa mrzite nas, to NAS čini jačim.
Svaka cast. Cestitke.
Kaku je samo tekmu odigo ovaj emir svaka ti cast majstore. Odavno nisam vidio takvog igraca koji toliko trci da se tako fantasticno gradi svaka ti cast
Zna se majstore odakle si ! Hadzija najjaci ubjedljivo veceras !!! ljudi ignorisite nacionalisticke komentare i vjerujte prestat ce kako vrijeme bude prolazilo :) :)
Kada je dosao u Sarajevo Emir Hadzic mislio sam da je fula od igraca ali je u ove dvije utakmice pokazao da je ODLICAN napadac.Igrac koji se gradi tako da mu loptu nebi uzeli ni da ga rane u nogu.Bravo majstore samo tako nastavi i uvijek ostavljaj srce na terenu u svetom dresu.
Hadžić,odličan,koliko je samo duela dobio,lopti za Sarajevo osvojio,asistirao za gol,šutirao...pravi napadač.Husejinović igrao kao \"debeli Ronaldo\",osjeti se pečat Bundes lige...Ljudiii IVAN SESAR je najbolji igrač sarajeva u ove dvije utakmice,čovjek igra,da mu moramo svi skinuti kapu sa glave...Užitak je bilo bii na Koševu,hvala Bordo momci:
noz, zica, levskom trica
Husejinovic Masina !!
Ovo je prvi put nakon rata da jedna BH ekipa pokaze ovoliki trud, borbenost i zelju za pobjedom u evropskim takmicenjima. Sarajevo u posljednjih 20 godina nije imalo fizicki i takticki spremniju ekipu. Svaka cast Draganu Jovicu koji u ekipi ima barem 3-4 vrhunska igraca Husejnovic, Suljic, Torlak, Hadžic.... sto ranijih godina nije bio slucaj. Samo jos odrzati kontinuitet
je li ti iko brani da je napustiš, je li te to neko zaustavlja? slobodno, lijepa vaša čeka široko raširenih ruku boli quratz bošnjake osjećate li vi ovu zemlju kao svoju ili ne, jestel i multietnični ili niste. ne mogu te ja tjerat. ma o.dje.bi, sikter
Ovaj hadzic ko da je od betona i to armiranog :D SAMO SARAJ\'VOOOOOOOOOOOOO
Sam si sebi objasnio. Kad ti bude stalo do ove drzave, imat ces mega naslovnu. A dotad sjedi u zapecku i budi nesretan. Ja cak imam razumijevanja za vase licne emocije za hrv i srb, ali trenutni politicki kontekst je takav da je ovo vasa drzava. A to sto ti nije do nje stalo, sam si sebi odgovorio - zato nema ljubavi prema vama, jer smo svjesni da vam nije stalo.
@BIH Piše KLIX-X bosanskohercegovački portal (a ne sarajevski)