Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nama je, generale!
Pravi bosandjeros, mogao bi ga zamisliti sa mistrijom I fanglom, kako pjevusi dok baca maltu na Hvaru! Zivio ti Nama generalu 105, pa opet !
Generale ti igras u nasim srcima
Posljednji meč za bh. reprezentaciju odigrao je 14. augusta 2013. u meču sa Sjedinjenim Američkim Državama na Koševu (2:3). Bio je to njegov jubilarni 40. nastup za BiH. ----------------------------------------------------- I od tad ne odigrasmo utakmice da valja. Tacno od onog poluvremena kada je izasao.
Ti si morao biti u 23 u brazilu pape je slucaj za razmatranje ti vrijedis vise od 5 njegovih igracica .sram ga bilo
Eto srbi, imamo i mi svog "rusa", i to nije krim(i) nego pošten i častan čovo :) Ponjumajete
Sušić je pogriješio što Rahimića nije pozvao. Velika greška i sa profesionalne (jer je naš najbolji zadnji vezni bez obzira na formu) i sa ljudske strane (jer mu je obećao Brazil zbog čega je ovaj produžio ugovor).
Pape Papak - hahahahahahaha, dobar mu nick :)
Jest Generale, al onda ne bi bilo mjesta za Tina, Svena i kako li još.
zaslužio je da odigra cijelo prvenstvo, ali ja se ne pitam
Ovaj covjek kada je igrao zalagao se svake minute koju je odigrao u dresu BiH. Stvarno steta da on i Zlatan Muslimovi nisu imali barem neku oprostajnu utakmicu.
Pa nemoj te ljudi gluposti pricat svega vam. General je legenda i to stoji, dao je reprezentaciji koliko je mogao. Ipak Rahi je 38 godina, budimo objektivni. Francuski selektor Nasrija ne vodi a pojedinci vode polemiku sto Pape nije poveo Rahimica..?
Ubio se za malterisanja ,ocam. Zidar pravi
frajer mi je bio najdrazi igrac u repki :) skromnost je vrlina
jbg. da si presao zadnju godinu u neki malo losiji tim i barem skupio petnestak nastupa bilo bi drugacije. ovako bas nisi imao ni nastupa u CSKA. ali si zasluzio i po meni jedan od najjacih igraca sto je repka ikada imala.
ahaa tipa Željo ili tako nesto
Žao je i meni. Zaslužio si care..
E moja Rahima..blamage bez tebe..punkt
a zasto nasi iz nogometnog saveza ne srede sa fifa da se ovaj covjek dostojno oprosti na svjetskom prvenstvu u brazilu. i to pred pocetak prve utakmice sa argentinom! to je samo 5 minuta, a vrijedno je jedne velike fudbalske karijere, a i dokaz da smo nacija koja postuje svoje heroje. hajde, podrzite ovaj prijedlog!
I da covjek ima 60 godina, i tad bi bio nas najbolji defanzivni vezni.
Generale sve najbolje. Hvala na svemu.