Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bogami ovdje kod nas u bosni mi smo favorit'
Čast je igrati protiv takvih favorita i šta god bude na Mundijalu nama ostaju naši momci. Neki za sjećanje kad smo se prvi put kvalifikovali na Mundijal,a neki da nas i u budućnosti obraduju makar plasmanom na Evropsko prvenstvo. Ne treba praviti tragediju ni oko čega ali zato ovih dana "MORAMO BITI NAJGLASNIJI DA NAM SE AVAZ ČUJE I DO BRAZILA !!!!!!!!" Ipak smo mi najveći moralni pobjednici u Regionu i dalje jer u državi u kojoj javne političke ličnosti se opredjeljuju za timove drugih država ovo je IZUZETAN USPJEH,A SVE OSTALO POZITIVNO ŠTO NAM SE DESI JE SAMO DODATAK NA TAJ USPJEH.
Elvire,seljacicu sa Tresnjeve glave sta ti znas.Uci skolu.Idi beri baje po krompiru.
ja mislim da ce bosna pobjediti ako budu svi udruzeni i skoncentrisani kao sto se trude maximalno do sada samo me malo brine odbrana i cuvanje lopte to su slabe tacke u nasoj reprezentaciji sto nas koci pred jakim ekipama kao argentina itd
Bogami bit ce gusto,grebat za 0:0 kako znamo i umijemo!
¸.EBO VAS VIŠE ARGENTINA
Kakva Agrentina..daj malene da se igramo..!
Pola tima sinoc koji je igrao za Hrvatsku je rodjen u BiH. Kad se to ume moze se reci da Bosna igra i za Hrvatskui BiH. Argentina ima vise registrovanih fudbalera nego Bosna stanovnika. Mala zemlja velikih talenata.
Cisto da se zna! BH TELECOM (moja tv) nije pustila besplatni signal BHT HD vec ga je stavila u dodatni paket gdje trazi 4KM da se ukljuci. Tako da su preplatnici jos jednom izigrani a monopolisti sretni trljajuci prljave ruke. Naime BHT ne naplacuje svoj HD signal! Sramota! Molio bi Klix ako je posten portal da o ovome obavjesti javnost!
Govorim ja vama da BH Telecom treba privatizovati i dovesti jos operatera na trziste , veci izbor, bolje usluge, nize cijene, Al avaj cuvace Bosnjo BH Telecom dok ne propadne , da be se "necija djeca udomila". Onda ce ga prodati za 1KM. Placaj druze placaj,drzava casti, to je Socijalizam.
Cisto da se zna! BH TELECOM (moja tv) nije pustila besplatni signal BHT HD vec ga je stavila u dodatni paket gdje trazi 4KM da se ukljuci. Tako da su preplatnici jos jednom izigrani a monopolisti sretni trljajuci prljave ruke. Naime BHT ne naplacuje svoj HD signal! Sramota!
U nedjelju iza ponoci pada Argentina..Inshallah :)
Bolicu kako si ruzan otac te jeeebooo usta!!!
Šta psuješ čovjeku bezveze?!
ahahahahahh.....a jebbbeem mu sad staru________!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bola stari majstore, trebao bi biti sledeci selector......potreban si nam aktivniji u BiH fudbalu zbog svojih ljudskih, igrackih I menadzerskih kvaliteta.