Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U međuvremenu TSS produžio ugovor sa Hajdukom:))))
Zar nije trebao preci u inter iz zaprdica
"..zivi na relaciju Istanbul-Sarajevo.Trenutno je u GLAVNOM GRADU Turske." ? wtf? Glavni grad je Ankara.Istanbul jeste najveci,najpoznatiji..ali nije glavni.
krivo je more ovaj svijet stoji krivo :D
bola bola reci balji da ne sere :)
Dedo je moj kriv idioti...Idi pjevaj i ne pametuj po portalima.Glup si Ti za to.Prateći vokal bi ti mogao biti Pape jer nekako ste ravnomjerno glupi i bezobrazni.
Baljicu produvaj Visci..hvalis tal ha
harmonike se ti uhvati
jos dosta bodova je u igri, nista se ne sikirajte hahahah ;) sram te bilo i tebe i stolara iz krivaje!!!!
Normalno da neces bitt kriv, najvecu krivicu ce ponijet igraci pa u minulom periodu kvalifikacija nije se moglo sastavit 11 nasih koji su igrali u svojim klubovima
Bola! Bola! ......ostalo znate..
Kriva će biti moja tetka !?
Kako te nije sramota,nisi ni ti ništa bolji od kestena u šuškavcu
Suskavac je kriv a tebe ionako balja niko nista nije pito
Mi smo krivi,, Baljiću,, što odvajamo zadnji dinar i idemo gledati vas......
E jebiga Balja... Ja sam te smatrao velikim fudbalerom a sad vidim da ti je presla Susiceva nemar i neodgovornost na tebe. Odgovornost uspjeha i neuspjeha pada na strucni stab. To sto je onaj glavonja bjezao od odgovornosti ne mora znacit da ti i Borce Sredojevic trebate slijedit njegov primjer odnosno neprimjer.
Teleci glavic.
Sigurno Baljicu da ste krivi,i Susic,i ti!Takve ljencine kao sto ste vas dvojica nigdje vise ne postoje!Tesko vam je bilo otici pogledati kandidate za reprezentaciju!Najdraze vam je bilo potencijalnim igracima savjetovati,da je najbolje da igraju za zemlje u kojima su rodjeni.Otjerali ste,i pomogli da se odluce da igraju za druge zemlje Tonkovica,Halilovica,Seferovica,a da se je vas pitalo nikada za reprezentaciju nebi zaigrali ni Bicakcic,ni Kolasinac.Vama su bili drazi Tino i Co.iz agencije!Eto o kakvom se kvalitetu radi vidjelo se u ovom prijelaznom roku kad Tina nitko nije htio,pa je ostao u Hajduku.