Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu su Njemacka je bila bolja kontrolisala je cijelu utakmicu, ali zbog samo sopstvenih gresaka ne idu dalje... Ne znam ko je vrsio analizu utakmice, ali izgleda da @Lik555555 je bolji strucnjak ,pa bi on mogao da objasni zasto je Francuska bila bolja..
Prvo, Njemacka je vec jednom imala zajedno i SP i EP. Drugo, ne prolazi uvijek bolji, i to je draz fudbala. Bilo bi dosadno. Ovako cemo imati "gladne" nijemce na SP u Rusiji, a Francuska obicno nakon velikog uspijeha totalno padne(izuzev je period 1998-2000, kada su i oni objedinili dvije najvece titule). Trezege, Henry, i Zidane, legende ove igre.
Ne pamti se igra vec rezultat jaro.. Elf može da ponese dobru igru kući- koja nije ni bila toliko dobra.. ako ćemo ulaziti falio ovaj falio onaj smisla nema-povrede , suspenzije i tehnicko-takticke greske su sastavni dio fudbala kao i golovi.. analiza teoretski odlicna i logicna za nekoga ko jos vjeruje da je football prvo matematika i geometrija pa rek onda igra.. nigdje veze
Schvanstaiger je konjina a ni Boatengu nije mane. Ne kontam kako jedan tako iskusan igrač može napraviti onaku glupost!
namjestaljka...biznis.kladionice...itd.
Bolji protivnik je onaj koji zabijee više golova. To je poenta i taktike i cjelokupne igre: zabiti golove. Nelogično je reći za ekipu koja je zabila manje golova da je bila bolja. Ona jeste možda bila bolja u segmentima koji su nebitni za ishod, jer se samo golovi broje.
Elf pokazao da je izdrkotina hahahahhaaa sad samo kmeče ama izgubili ste i j*bte se svi do jednog pisham vas
Spilberg najavio re-make : Srpski Zet 4
Ja glupe analize, Nijemci su procitani, i u tome je stos, i dzaba im ovaj procenat, oni 2-0 izgubili to se ne desava godinama a ovaj Francuski trener predavanje da drzi njemackom treneru...
Sve sto im je falilo je Gomez, Muller bi odvlacio dva igraca, i tako bi Gomez imao prostora da napada gol, sto se na ovom Euru pokazalo kao odlicna kombinacija. Takodje, imali su peh da se i Boateng povrijedio(uz vec odsutnog Hummelsa zbog kartona), pa je zamjena Mustafi ispao kod drugog gola. To je to.
Meni je ovaj lik što pravi analize presmiješan. Uvijek je bolja ekipa bila ona koja je bila njemu draža, ali eto sreća je bila na strani protivnika. O ovim strelicama da ne pričam. Znači lik igro managera jedno 2 godine i sad on neki taktičar, povlači strelice u paintu i opisuje ono što svi vidimo. "Vidi," kaže "ovdje tri igrača pokrivaju jednog, a tamo tri idu na jednog." Analiza u stilu OBN-ovih gostiju utakmica Lige prvaka.
Uradi ti bolje
Kako je to Elf bila bolja ekipa??? Posjed lopte nikakav faktor nije. I mi smo u Irskoj imali 64% posjeda lopte a ni blizu gola nismo dosli!
"Analiza pokazala" - pa što nisu pobijedili onda Nijemci? Kako bi bilo da analizator prođe kratki kurs logike..