Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Horde zla vazda imaju neki izgovor - namjesta se Sirokom, namjesta se Borcu, svi mrze Saraj\'vo, Zeljo ima podrsku Komiteta i Ivice Osima, dosli Marsovci i sprijecili najdrazi im klub u osvajanju titule... Jos samo da zombiji zavladaju svijetom kolo prije kraja lige u kojoj Sarajevo vodi i da dozivite vrhunac. Kad shvatite da vi imate unutrasnji problem i da je sve samo DO VAS, bice vam lakse. A Eldin je dao sasvim korektan intervju. Pozdrav iz Zenice.
Hajmo pitari navalite !! Pokazite se u punom svijetlu..
Nogomet information!! Bosnian/Nizozemska Player Big Talent 17 Godina, Now Test by Ajax, Family name bakels-Hadrovic iz Mostar. Many clubs have intrest in him.
@bolo Gledam i smijem ti se. Pa kako si samo r.e.t.a.r.d.i.r.a.n i neupucen malo je reci. Jeli ti poznato da je i Zeljo Igrao sa Arsenalom, Interom, Njukastlom, Dinamom, Santosom za koji je tada igrao Pele... Naravno da ti nije poznato jer si mali, g.l.u.p.i. iskomleksirani d.eb.i.l.ci.c, i mrzis sto moras da zivis u svijetu u kojem je tvoj mali klub daleko iza Zelje, kada o tituli i uspjesima mozete samo mastati. JADOVI MALI SUGAVI.
Pregledo Balo finale malonogometnog turnira i odmah doso da se lijeci na clancima o FKŽ... Balo, idi popij terapijicu i lagano spavanje...
@Dimitrijevići Počnite komunicirati na nivou 21 vijeka, a te šušljuše ostavite za pazarne dane u Pazariću i Tarčinu! Žalosni ste kao i vaš klubić koji je za 71 godinu osvoji 1 titulu hahahahahaha, ja veličine braćo mila! A već sam rekao zašto sam na vašim člancima, to se zove humanitarni rad na izliječenju trauma naslijeđenih putem genetike i vašeg cijeloživotnog otriježnjenja! MUHA, mislio sam da si pametniji, ali svojim zadnjim komentarom si se svrstao u svoju primitivnu plavu zajednicu!!!!!
ma nea bolo vi ste divovi hahaha,nemojte bolu dirat rusite mu snove ljudi,bolo pusti dusmane vi ste divovi hahahhaa
@bolo Ma MRS vise dosadan si.
Bolo komitet je uz tebe, titula Torpedu hahahaha
Možda večeras osvojite bajramski turnir pa navedi i to na ovu listu uspjeha jer vam je još samo to ostalo
e samo jos jednu nek neko kaze za bolu pa vidite da nas je momak fino argumentovo... bolo u komitet za normalizaciju....
@BOLO Bolo ti od tvog kluba imas samo sjecanja i u sadasnjosti glavobolju... Toliko volis i pratis svoj klub da visis na clancima najljuceg rivala i pokusavas da drugima prezentujes sta je tvoj klub nekad uradio!!! Ne znam na osnovu cega mislis da nekog ovdje to interesuje? Ili samo pokusavas da lijeci komplekse, jer od kluba ti nije ostalo nista... Isto ko da sad dodju navijaci Espanjola i smiju se sto je Gijon pobjedio Barsu... Pa dje ti je mozak jbt, idi umij se, popij kakvu tabletu i lezi spavaj... Mozda nekad za 1-2-3-4 godine bude pisalo napadac torpeda prvi strijelac lige, ili njanje jeseni prvaci pa docekas da na temu svog kluba imas sta napisati... Do tad, spasi nas svojih glupih kometara na clancima o velikanu. Samo citaj i placi...
@MUHA Upravo tako, jer vi o tome možete samo sanjati. Tada su nastajali vaši kompleksi koji se genski danas prenose na vas! Biti među 16 najboljih ekipa u Evropi je nešto što vi ni za 900 godina postojanja nećete moći postići!!!!!!!!!!
bolo evo nechu vishe bolji ste priznajem argumentovano.... buhahahahhahaha
@1921 Kada te roditelji odgoje nastaviću s tobom komunicirati! Do tada nastavi živjeti u zabludama o Želji i njegovim uspjesima tipa 71 godina 1 titula, 12:0, 7:0, UEFI-na rang lista i slični neoborivi DOKAZI!!!!!!!!!
@bolo vi se mozete hvaliti sa ovo malo jada Šampioni: 1966/67, 1984/85, Vicešampioni: 1964/65, 1979/80, Finalist Kupa: 1966/67, 1982/83, Najveći uspjesi na Euro-sceni prije rata: - 1/8 finala Kupa Šampiona (1967/68) - 1/8 finala Kupa UEFA (1982/3)
@m Ja sam ponosan na rezultate prije agresije, jer je ta liga bila u rangu današnje petice, a ove poslijeratne sam naveo reda radi, čisto informativno!!!!!!!!! Hvala na pitanju!