Iako su mnogi prenijeli suprotno
32
El Shaarawy ipak dobio dres od Messija: Hvala šampionu!
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono Shaarawy ga prodaje na Pik-u :)
Kazes Ronaldova dominacija izrazena hahahahahahahahah,pa jesi li ti na neki m drogama,Messi u prvestvu zabio 40 golova,a Ronaldo 26,Barcelona bjezi Realu u prvenstvu 13 bodova.U najjacem takmicenju na svijetu LŠ Messi cetiri godine zaredom najbolji strijelac.Ja ljudi stvarno ne znam jeste vi ovdje da bi lozili navijace barse ili stvarno niste normalni.Zamolio bih vas za malo vise objektivnosti.Za igraca koji je je zabio 15 golova manje od drugog i cija je ekipa izgubila prvenstvo u oktobru sto se jos nikad realu nije desilo kazete da ove godine dominira,mislim da je to smjesno ako nije zalosno
Moj El Shaarawy da je meni makar i tvoj dres.
Nema trenutno konkretnijeg od Messija. Taj busi sto stigne :D
Sta reci, koju posluku porati, nego: Jes' bezze onaj prvi gol protiv Milana :P
messi najvise golova u jednoj kalendarskoj godini u historiji; messi najvise zabijenih golova uzastopno u ligaskim utakmicama (17) niz jos traje messi najvise postignutih ligaskih golova u jednoj sezoni u spaniji (50)- ove godine i popravlja rekord messi najvise postignutih golova u jednoj sezoni lige prvaka (14) messi jedini igrac na svijetu koji je 4 godine zaredom bio najbolji strijelac lige prvaka messi najbolji strijelac lige prvaka svih vremena ako se gleda samo faza ispadanja (od 1/16 finala pa do finala) messi najbolji strijelac barcelone svih vremena u ligi prvaka, u spanjolkom prvenstvu messi najbolji strijelac spanjolskog super kupa svih vremena messi drugi strijelac lige prvaka svih vremena: i sve to sa 25 godina-jeste li vi svjesni sta pricate kad kazete da ima bolji igrac od messija-i uz sve ove golove zadnje 2 sezone(ne gledajuci na tekucu) ima vise asistencija nego kad se saberu asistencije inijeste i cavija.
U siječnju i veljači mogli ste sa mnom zaraditi 16 000 kuna. Prošlo je čak 21 od 29 listića. U ožujku je trenutni plus 3475 kuna. Moji ulozi nisu preveliki i i prihvatljivi su svima koji se ozbiljnije klade, a koeficijenti se kreću od 2,00 do 5,00. Ako se ozbiljno kladite i imate ambicije dobro zaraditi na kladionici, možda sam ja pravi izbor za vas. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim i savjetujem da takve blogere izbjegavate jer vam samo žele ukrasti novac. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Ne obećajem vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i sretno. WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
dosadni ste sa tim prepirkama oko gluposti, jedan je el fenomeno-pravi RONALDO,nema vise takvog nogometasa
Nije smio HOBIT da se skine pred kamerama, da mu se ne bi svijet smijao....nego mu dao dres u slvacionici..
Cesare Maldini Paolo Maldini Christian Maldini !
Maldinijev mali igra u omladinskom pogonu Milana. Nosi Maldini na ledjima.
El Sharaawy bi trebao pogledati malo oko sebe da shvati ko su bili i ostace pravi sampioni.. Ti isti sampioni su ucinili da njegov klub postane jedan od najtrofenijih na svijetu ! Paolo Maldini !
1. Xavi 2. Iniesta 3. Messi Nema dalje!!!
Mesi je mali retardirani hobit...
citam ove komentare i ibretim se kakvih sve labudova ima, koji ovdje komentarisu. Da Bog sacuva
kupio na siranu za cvaju :)
nisam znao da ima ovoliko strucnjaka na ovom klixu svaka vam cast stvarno :P