Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
el mundo iz MADRIDA je objektivan u ovom slucaju sigurno. :D uzimam im misljenje kao 100% cinjenicu. :D pobijedili prosjecni (bez uvrede) schalke a kurce se k'o da su u finale prosli. bice plakanja kad ispadnu iduci krug.
kako god u pravu su
Real je vještačka ekipa.....već dugo godina
Izvini, a eto vi ste mi prirodna ekipa...
Vala bas, svakakvih glupana sto komentarisu. Pa u Bayernu samo Lahm i Muller su iz omladinskog pogona, sve ostalo sto je valjalo u Njemackoj ste pokupovali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prošle godine u ukupnom skoru je bilo 7:0 za BAYERN protiv Barcelone, pa ako ćemo tako gledati po ostalim ekipama... ono, Barcelona redovno dere Real-a :D K'o da nešto tu ne štima... :D
Jok,eto ti je Pape genijalan!
Nije bas genijalan, ali ipak osvoji tonu trofeja.. Koje je ovo gofno od novinara majke mu ga nabijem... da se prisjetimo sta je to osvojio : Pep u Španiji. Barcelona BTercera División (1): 2007–08 BarcelonaLa Liga (3): 2008–09, 2009–10, 2010–11 Copa del Rey (2): 2008–09, 2011–12 Supercopa de España (3): 2009, 2010, 2011 UEFA Champions League (2): 2008–09, 2010–11 UEFA Super Cup (2): 2009, 2011 FIFA Club World Cup (2): 2009, 2011 Don Balon Award for Best Coach of the Year (2): 2009, 2010 Miguel Muñoz Trophy (2): 2008–09, 2009–10 Onze d'Or Coach of the Year (3): 2009, 2011, 2012 World Soccer Magazine World Manager of the Year (2): 2009, 2011 IFFHS World's Best Club Coach (2): 2009, 2011 UEFA Team of the Year Best Coach (2): 2008–09, 2010–11 La Liga Coach of the Year (4): 2009, 2010, 2011, 2012 FIFA World Coach of the Year (1): 2011
onda je i arsenal prosjecna ekipa. i svaka druga evropska ekipa je prosjecna. jer bayern je ipak prvak evrope. samo real je kraljevski klub i kada ostvari jednu malo visu pobijedu svi ostali su losi. sto ne volim tu aroganciju a nisu osvojili ligu prvaka ima godina i godina.
jedini realan novinar :)
Slazem se :)
KOGA BOLI QRAC ZA PISANJE NEKOG ANONIMUSA, PISAO JE I ONAJ AMERIKANAC ŠTO JE DOLAZIO U SARAJEVO, PA ŠTA ??? DA NISMO IMALI DEBILA SAFETA NA KLUPI OTRESLI BI IH KO ZVEČKU PUSTI RIJEČI BOLAN, JEBO TO, BORUSIJA JEFTINIJA OD BALEA A OBRUKALI IH PROŠLE GODINE ŠTA BI IM BAYERN URADIO, NE TREBA NI SPOMINJATI
Nadam se da ce to bit finale Bajern -Real,realno trenutno najbolje ekipe...a onda cemo vidjet ko je bolji..
"On s minhenskim klubom igra u ligi u kojoj su kraljevi jer su sve ostale ekipe prosječne i samo prolaznici".Pa ja koliko znam ovi iz Bayerna rasturaju i u Ligi prvaka,ne samo u Bundesligi,a svi znamo kakve ekipe igraju u Ligi prvaka.Vidim i Dortmund nazivaju prosjecnim klubom,kao da se ne sjecaju prosle sezone.
Glupih naslova boze dragi. Covjek je pokazao u Barci da je dobar trener, pokazuje sad i u Bayernu, ono jest problem, hajmo ga staviti sad u Radnicki Lukavac ili Podgrmec i sad onakim ekipama i budzetima ocekivati da osvoji LP. A jel genijalan ili ne, za mene je covjek genijalan jer on sad moze otici u penziju, ima iza sebe ogromnu karijeru trenera, osvojene trofje pun bankovni racun, i samo pecaljka, rostilj, plaza, i neka fina mala guza, i eto ti jel genijalan ili ne, a mi mozemo drkat po Klixu, a i taj novinar iz El Mundo-a.
mda kada je pepova barca tukla real kod kuce dvije godine zaredom to se zaboravlja. ili to da real nije prakticno nista osvojio dok je pep vodio barcu. mislim neki seljober pise o guardioli i bayernu tako lose a i klub i sam trener su osvojili u zadnjih 5 godina ligu prvaka za razliku od reala. ove godine malo bolje igraju i onda su svi prosjecni samo je real vrh.
error komentar za 10
Bayern je najkonstantniji tim u Europi zadnjih barem 4 godine, imaju 3 finala LP i 1 titulu, to govori o njihovoj snazi.
jest vala u 4 godine 3 puta i finale igrali da nisu prosle godine osvojili to bi haos bio :D ali opet ne vjerujem da ce odbranit naslov finale bayern real real uzima real njih ne moze proci samo u 2 utakmice jer u munchenu nikad nisu igrali dobro al ovako finale Real uzima 90 %
Da osvojis finale mora ti se mnogo stvari poklopiti, cinjenica je da Real ima kvalitet da pobjedi Bayern, ima jos klubova na svijetu koji to mogu, ali Bayern je favorit protiv svakog tima na svijetu u ovom trenutku.
Pa sad, ne moze se porediti sa Cirom ali eto nije za odbaciti :D
kakvo poredjenje sunce ti zarko!! pa kad doticni novinarcic spominje dominaciju nekoliko timova u njemackoj,nek objasni kako to da u spaniji real i barce vec godinama dominiraju??? Ove sezone jedini koji se odupire tom dvojcu je Atletico. aili i on je poce padati polahko.... Koliko neobjektivnosti i fluposti u jednom tekstu....
u pravu si,bajern razmontira Barcu prosle godine,ekipu koja hara godinama evropom a ne prosjecnom spanskom ligom