Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo su divovi, a ne oni što ih Velež otrese k'o slinu. Bra'o Velež!!!
Nacuo sam da bi Puzigaca trebao biti sa mesijem u novoj reklami za turkis ejrlajns, pa sad ne znam koliko je to tacno.
Alo mali plavi 1-2 !!!
Molim Vas da u naslovu ne koristite ime Divovi.To ime je zaštićeno i znamo ko se tako zove.Dobro,dobro...znam da nije adekvatno,možda i malo smješno ali njihovo je.Doduše sami su ga sebi dali.
Prenosi li neka nasa tv ovu utakmicu......ili cemo morat streamove trazit
Na svakom treningu svaki dan se ovo dešava ali eto... 2015. To je sada vijest.
@charliesheen pa ako bude Pique ponovo glumio golmana u sesnestercu bice penala sigurno jer pravila su jasna namjerno igranje rukom u sesnest je penal a zna se ko ih najbolje daje iz penala, stoga sretno i nek bolja ekipa pobijedi
iHala Madrid!!!
2-0 hladno
veci je derbi Barcelona -Atletico nego Barcelona-r€al
Znate li ko prenosi ovu tekmu?
👀E ne divovi ? Na prvu Pomislih komsije
Ljudi nemojte davati paznju tim samoprozvanim "divovima" sto dobijaju po usima od veleza.. Danas nasa radnicka plava svetinja igra plus el clasico ma praznik za prave ljubitelje ove igre idemo LJOZEEE VAMOS BARCA
Real nece izgubit veceras
Barsa je trenutno bolja,ali mislim da će biti neriješeno. Naprijed Barsa
jel ti dodje sta Eugene Ekeke? http://www.laststicker.com/i/cards/7/180.jpg
pripremite se za novu caroliju penalda.uci ce na teren i iznenada nestati.ne propustite to.jedino ce mu se ruke povremeno pojavljivat u zraku u nadi da dzabale zgrne kakav penal nepostojec. Vamos Barça i yebite gamadima mater !
jedva cekam :)