Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da informacija bude potpuna , odigrana je i revijalna utakmica izmedju veterana Sarajeva i Zeljeznicara 5:1 Vetaerani i dalje zive u veselju tako sto karaju Zelju .
SRAMOTA...., ovakav jadan Turnir nije zasluzio rahmetli Hase...., ne mogu da shvatim da grad Sarajevo (gradonacelnik), NSBiH, pa i Predsjedništvo BiH koji je često pokrovitelj bezveznim Manifestacijama, nije u stanju da organizuje turnir dostojan LEGENDI BH fudbala i grada Sarajeva..... I ovo je pokazatelj da smo NENORMALNA DRZAVA u svakom pogledu.....
P.i.p.o oblači na sebe taj gunj koji si skinuo kada si sišao sa planine čobane i marš odavde. Mi nikoga nismo nikada nizašto molili NITI KUPOVALI po tamo nekakvim Gabelama, Gradačcima itd., a najmanje da se zamolimo ušlagiranom koji je u ono vrijeme bio kažnjavan zbog namještanja utakmica. Prema tome, čobane vrati se u svoje stado.
Manijak , obali karu bordo drugaru ali onako kako vi to najbolje znate , dakle : MANIJACKI !!!!!!!!!!
Osim i strumfovi Juli 2012. imamo podjednake sanse sa Mariborom Juli 2012. 4:1; 1:2 :-( Juli 2013. imamo sanse u Evropi Juli 2013. :-((((((( Juli 2013. imamo sanse u Evropi Juli 2013. :-((((((( Juli 2070. imamo sanse u Evropi Juli 2070. :-((((((((((((
selimovic & pitarcici ""Juni 2012-Borba za kup i ligu, PRVACI SMO 100% Novembar 2012-LIGA JE NASA Decembar 2012-Izlazak u evropu nam je cilj Maj 2013-Pomozi nam Osime ipak je Saraj'vo institucija i mora u evropu, suspenduj sve one ispred nas ...( ups gdje Osim !? )... Juni 2013-... kljuc u bravu""
Đe ste multietnićari eno vam reprenzetativac Stevanović potpiso za Sevilju,a da je Đeko prno ili neki drugi b.a.l.i.j.a odma bi objavili eeeeeeee multietnićari,multietnićari.
@lažni bolo Je li to sto ti uporno pišeš u sklopu tvoje rehabilitacije, ako jeste razumijeću, a ako nije onda te žalim na kojem si stupnju razvoja.....
KMEEEEE....KMEEEE... Nemamo ni za hljeba, sad kad ode Osim ni trofej nam više ne može naštimati, a ni evropu ko prošle godine!? SRAMOTA!
A da smo osvojili turnir, pričali bi da samo turnire osvajamo, a kad ga ne osvojimo, onda suprotno pričate. Dosadni ste ba više. Za vas su samo noževi.
Ferhatović se u mezaru okreće, šta uradiše, odnosno šta ne uradiše ove nazovimo ih zvijezde sram da ih bude. Suljiću i ostala bagro napolje iz svetinje!
BRACO PO BOJI NE MOZEMO NI OVDJE OSVOJITI TROFEJ !!??? JEL SADA KONTATE BRAĆO PO BOJI O CEMU GOVORIM!!!??? JAD I TUGA JE ISPUNILA MOJE BORDO SRCE :( ...NEMAM SNAGE VISE NI DA PRICAM NITI PISME...NEK NAM JE SVEVISNJI NA POMOCI???!!!
Kako ovi sadasnji momci bordo nisu u stanju osvojiti moj turnir. Sramota ....