Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al kur.u i prvu su dobili uz nenormalnu kolicinu srece
Oće proći samo ako u komitetu za normalizaciju UEFA bude sjedio Ivica r.a.s.p.a.l.i Osim.
keramicaru jesi glup. u bosni i hercegovini se prica i bosanski i srpski i hrvatski.
pa kako ne izmišljaju? hrvati u hrvatskoj pričaju hrvatski, srbi u srbiji srpski, a samo kod nas se zove bosansko-srpsko-hrvatski. zar se ne bi trebo zvat samo bosanski i zar ne bi trebali oni krmci iz rs-a ili hercegovine govorit bosanski, a ne po njihovom srpski ili hrvatski! oprostite što smo došli na ovu temu, ali ovo sam realno moro naglasiti
a moj keramicaru pa nemoj bezveze pametovati...pa ko iz rs-a izmislja jezik...srpski jezik odavno postoji...prije se sluzbeni i zvanicni jezik zvao srpsko-hrvatski, a od njega sad imas srpski i hrvatski....a sad postoji bosanski, pa skontaj ko sad izmislja...ali nebitno, poenta je da ne se.re.s bezveze i pravis se pametan, a tema nema veze sa tim....
Kako si samo glup, futo jedna.
E j.e.b.em ti ja taj katalonski jezik koji priča jedna regija u svijeta a pola mladih iz te regije ga ni ne zna. Španija je jedna samostalna država u kojoj se priča španski jezik, pa kolko god da se bune cigani iz katalonije i izmišljaju jezike, kao ovi naši iz rs-a ili hercegovine, džabe im! Bosna i Hercegovina I Španija, ne rs ili katalonija!
http://www.youtube.com/watch?v=jZ9bm49OZLE Divota.
To ti se moj Ejdure na katalonskom kaže \'venjança\'. Visca, Visca!!!
zUti mojne dipr !
Chelsea till I die!
@1312 \"Riječ je o igraču koji itekako dobro poznaje oba kluba budući da je boje Chelseaja branio između 2000. i 2006. godine, nakon čega je tri godine igrao upravo u Barceloni.\" kakve gluposti?
Eidur Gudjohnsen necemo gluposti pricat ! :)