Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje svasta ima. Edi se jeste pruzio koliko je dug, a da ga je golman jedva i dotaka. Iygledalo je kao simulacija, a posebno kada se pogleda snimak. Medjutim, ovo se radi godinama, a neki su stekli reputaciju padavicara(Drogba, Ronaldo, Runi...) pa nikom nista. Ovo nije fer ni sa strane Skota koji su u dvije utakmice uputilio samo dva suta u okvir goga i totalno su nadigrani pa im ova ganjanje \"vjestice\" ne znaci nista, a nije ni od UEFA jer je trebalo prvo upozoriti klubove da ce se striktnije postupati u ovakvim situacijama, buduci se ovo godinama tolerira, a drugonece vido korekciju neposredno na utaknmici, a onda sjede,gledaju video snimak i odlucuju...
Stvarno ne razumijem sve ove negativne reakcije protiv Eduarda? Kada su mu lomili noge i kada je bio van terena vise od godinu dana to je bilo ok!1?? Billo pa proslo, dize se prasina oko necega sto uopce i ne postoji. Uefa ne pravi probleme oko svjetske globalizacije nogometa od strane real madrida ili talova sepp-a blatera oko dijamanata.
ja uopće ne sumnjam u Duduovo poštenje i smatram da nije zaslužio ovo sve. on je jedan od najpozitivnijih igrača a svakako i jedan od najboljih a ovdje ej trebalo koristiti onu svetu \"Tko je bez grijeha neka baci kamen\". Platini ga prvi ne bi bacio.