Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i jeste momci.......................svaka cast
Edo majstore svaka ti dala
vode iz bokala
mal al nabrijan
pocinje operacija belgija
Aferim!!
Veceras Izrael nije imao rjesenje za BH Mesija Edinaaaaaa Viscuuuu. Bravo stari.
dobra partija sviju posebno Visce mali je veceras bio doktor za golove,
Spaho, ako ovo citas nauci da covjek nije iz Banovica (tamo je samo igrao u FK Buducnost Banovici). Covjek je iz sela blizu Olova koje se zove Čuništa :-D Hvala i laku noc :))
Bezobrazan mu taj naziv sela. :D
E bas ce ti ovo on citat. Muc jado odjavi se.
Ova reprezentacija sad već potpuno liči na onu koja izborila plasman na SP u Brazilu. Naročito mi se sviđa ovaj gard "hajde sad da pobijedimo Belgiju"! Ma kako to zvučalo nerealno to ipak nije nemoguće jer njima je nakon ove tekme sa Velsom ušla voda u uši, a mi smo im do sad nabili kompleks. I još jedna stvar, vidim da je već krenula pljuvačina po Džeki. Pogledajte malo da je upravo on napravio ključna dodavanja kod oba Višćina gola a pogodio je i penal. Ako to nije dosta da se iskupi za onu grešku iz 41.min onda ne znam šta jeste. Osim toga, bila je i ona prečka na kraju.
Bravo Edine. Imas lavlje srce!
Danas si radio lavovski posao. A Dzekson mi je bio previse zategnut,i glavni krivac za primit gol. Begovic se danas naspavao. Vranjes igrao fantasticno,al se goni u pm komotno. Spahic,jao jao al nam kidas zivce.
seljacino
u zivotnoj formi
Unio je u reprezentaciju onu izgubljenu glad za pobijedom,i želju za dokazivanjem,šta reći osim Bravo!
Bravo Edo i EDO 👍 svaka vam cast
Edin&Edin=3 u 1:)
Pitare moze vas kupiti i Abramovic, al' ovo nikad nece imati, momenat kad Zeljini igraci cijeloj naciji radost donose
marijuanaaa, podsjeti me je li jedan od tih onaj kojeg ste zvali kloc??
PRIKAŽI ODGOVORE (5)