Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Visca tri puta bolji nego Vrsajevic sto igra u Hajduku, nije mi jasno samo ko ga gura u reprezentaciju,frajer veze nema... Pape pogledaj malo oko sebe...
Pape odlazi! Samo je jedan Sergej Barbarez!
jeli ovo digitronom snimano?
sta ce u reprezentaciji kad ne igra ni u svom klubu. zapravo, igra tek po koji minut
poslje bešlije drugi majstor na terenu iz olova,bravo majstore olovo je uz tebe........................................
Ne vidim razloga zasto ovaj momak ne igra za reprezentacuju!???? Susicu...otvori oci vec jednom..
Višća u reprezentaciju i tačka
ZELJINO dijete!
VIDEO HD ! Odličan snimak ! Prepoznaju se crne i bijele figure sto je odlicno teren je kako vidimo zelen loptu nazalost nismo vidjeli do samog kraja snimka -to mora da je u sklopu iznenađenja urednika. Višća odličan igrač -puno srece u nastavku - da zaigra u nekom većem i poznatijem klubu !
ma bravo majstore
I vrli mutevelija muhamed a.s. halaim je vodio podne namaz u iranskom gradicu torpedistanu.