Nakon poraza Wolfsburga
0
Edin Džeko: "Zaslužili smo da izgubimo"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne igra se covjeku vise u Wolfsburgu. Otkad je Diego dosao, trazi se samo Grafite. Isto je bilo kad je Misimovic igrao u Wolfsburgu, tada je samo Dzeko profitirao. Bjezi Dzekane iz te vukojebine dok te nisu unistili. Ali samo lagano, samo kulturno, bez frke...spusti cijenu, i dobro razmisli gdje ces.
-Naprjed Dzeki..Naprjed Deki..!!! To Dzeki ..to Dzeki opali je..,ma opali je ! E,joj Dzeki bas si k.u.r.a.c. meki !-blizu.... do pola gola..ej rajo,ja Dzekija vola...!
samo naprijed edine, samo vjera u sebe! znas da si jedan od najboljih napadaca u evropi i samo tako nastavi!!! i vrijeme je da promjenis sredinu!!!
Novi izrazi u govoru pa.paka su ispostovati,odraditi itd. Ne znam zasto im je lakse upotrijebiti izraz odraditi nego uraditi. Uopste nisu ista znacenja. Ispostovati je totalni promasaj. \"Nismo ispostovali\"?????? Ili kada p.apak kaze \"ispostovao sam ga\". Dodje mi da vristim.
Samo naprijed zmaju, neznaju oni kad ti neko sere zavrat cijelo vrijeme. Da su tebe dali vukojebina bi bila u drugoj ligi, nisu oni budale......
vi gore ne serite! dzeko je jedan igrac koji vrijedi ali se njemu vise neigra u Wolfsburgu i jednostavno nema volje DZEKO ZMAJU samo naprijed
ON JE KLAUN PROSLO JE NJEGOVO
Izgleda da je to tvoj maksimum, mislim da pripadas prosjecnim igracima ali ni blizu Ronalda, Ibre, Mesija i Ota daleko si ispod decko.
Ispoštival\' se kad?