Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đzeko da nam ubrzo ozdravis a abd derbija i golova ce bitii ... :)
Đzeko ?????? HAHAHAHAHAHHAHAHAHA
Đ i ž ili ti ga mehkoo dž..
Pa sta im je odgovorio, ustvari sta su ga pitali
OPET RASTURILI!! IMAJU AKCIJSKE PONUDE!! 40 000 kn u 3 mjeseca!! to mogu samo oni!!! krenuli su u novi ciklus, pridružite im se i počnite zarađivat!!! http://betoholicari.bloger.index.hr/
šteta. sad se mogao nametnuti kao prvi napadač.
jos nije hemoroide zaljecijo nek dodje u cetvrtak u rajvos kod Kurca on ima da mu pomogne
On je upitan i za svjetsko...
Kikser.man napaceni djecak iz kamenjara. Nacionalisticki osvješten, u stvarnom životu zapostavljen i neostvaren kao ličnost, jad nad jadovima.
APELUJEM na posjetitelje klix.ba da lika pod nick-om KIKSER.MAN maksimalno ignorisu i sto vise negativno ocjenjuju, jer njegovi komentari su zlobni, puni mrznje prema ovoj zemlji i nacionalisticki.
APELUJEM na posjetitelje klix.ba da lika pod nick-om KIKSER.MAN maksimalno ignorisu i sto vise negativno ocjenjuju, jer njegovi komentari su zlobni, puni mrznje prema ovoj zemlji i nacionalisticki.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Long live Ireland and Herzeg Bosnia, fuck the queen, fuck the goverment. May Godzilla eat the queen.
BESPLATNO se registruj i pocni svakog dana dobijati bitcoin novac i druge virtuelne valute koji se mogu zamijeniti za PRAVI NOVAC: http://qoinpro.com/4b2ac6f74d6ee9cc8ddf37da3bf8f929
Za sve na balkanu doktor fudbala..
Ozdravit Ces ti Nama AKo Bogda do sutra. Pa da zabijes DVA gola
sreća pa se kloc naviko da ne igra
Zavjera! ili ne