Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Besic, kao profesionalac nije smio pasti na provokacije....
Besic se vec odavno ne ponasa kao profesionalni fudbaler pogotovo kada igra u drzavnom dresu....ne treba nam Spahic 2
Bešić je obični ulični kabadahija koji je malo bolje znao igrat lopte na poligonu, pa eto, malo se ko probio. Odigrao tri utakmice za reprezentaciju kad je trebalo, prodao se u Everton i sad ga boli čuna, ima pare.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogu ti reci da ovi gradjevinci znaju da isprovociraju covijeka...
*čovjeka
vedo simulira penal protiv andore, mene stid za njega...
nek si pokazao pekarima kako profesionalci igraju Besicu
Besic je pravi Bosandzeros nikoga nece promijeniti, dabe je sto je profesonalac. Mi nemamo rezervu igraca Hadzic je daleko od repreztacije, Bazdarevic grijesi kod Stilica no moze sa Pijanice da igra sredinu terena. Kod Balkanac nikad Repreztacije dok vode Mendzeri, Savezi koruptin nazalost.
ma nema sta sila smo pobjedili mocnu Andoru alal vam cufte
tako je besicu, udri ih sine moj, kamenom il hljebom, samo u glavu gadjaj
S ovakvom igrom... nemamo se mi čemu nadati...
serite koliko hocete ali mi nemamo vise igraca kao sto je dzeko!!najbolji strijelac svih vremena a realno jedino se on bori uvijek islo ne islo on se hrve sa protivnickim odbranama i postuju ga protivnici!
ĐEKO ČE DA TRPA AMRICU TUNAJT JARANI
NATO heljp xaxaxaxa
da su barem besica nalupali
DJEKO JARANE STOSE NISI ITI UDARO IPAK SI TI SVRAKENDOLAC