Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je BABO?
Interesantno, opet kompleksaši niže vrijednosti porede Dzeku sa njegovim nosačem opreme iz Wolfsburga.
chabos wissen wer der babo ist;9 edin dzeko http://www.youtube.com/watch?v=ve1RgXPWTdk
Svaka cast Dzeksonius
ti si nas ponos edine ti si nas ponos ko zastava
Ponos.
Kakva masina je citavu sezonu sjedila na klupi. Pa u 5 dana uvali celziju 3 gola. I 3 puta asistira.
Pa sta ? Gol je gol. :)
@lik5, slazem se sto se tice velicinja Dzeke, Modrica i Mandjukica od strane Bosanaca i Hrvata, ali to vjerovatno ide sa ekonomskog krizom, medjutim nije ti tacna tvrdnja da je Dzeko dao gol rezervnom golmanu Chelsea. Sinoc je uvalio prvom golmanu sa jedno 25 metara golcinu.
Idu mi na nerve oni Bosanci i Hrvati koji ovdje i na onom index srbija smecu tuse do zla boga, kao da njima sjeda na racun lova koju zarade Dzeko, Modric, Mandjukic. Mrs bando.
Mancini...imaš mahanje od Džeke....
...opet sa klupe...sve mi se nesto cini da mije bilo do Mancinija...njemu je klupa u citiju locito zagarantovana ugovorom...isvakom osobom u upravi i vlasnistvu....
Latvija 0-4 BiH
Dzeko strijelac u nekom bezveznom prijateljskom mecu a Manzdo u finalu Lige Prvaka.
Da, stvarno. Mandzo je dao jedan extra gol, već vidim u hrvatskim medijima naslove ''fantastičan gol Mandžukića''. Tupko mali...
Samo kazem reagirajuci na ove komentare. Ko je BABO sada, a ko je zapravo BABICA u evropskom nogometu?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Njegov najveci problem je taj sto je on suvise statican. Inace driblanje mu slabo ide, ali to mu i nije bas toliko potrebno. Njegov problem je staticnost, cak bi rekao i lijenost. Mora biti puno aktivniji i ganjati protivnicku odbranu kad imaju loptu. On to ne radi. Zato i pored toga sto poentira i da golove, ostavlja los utisak.
Ne znam, meni djeluje kao da je na izlaznim vratima iz kluba, tako se i ponasa na terenu.
Ooooooo Edin Džekoooooooo oooooo
Svjetsko a naše.
Legenda