Ništa od odlaska u Milan?
0
Edin Džeko sastanak napustio bez komentara
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MILAN BANKROTIRAO,,,,SILVIO SVE RASPRODAO ,,JAVLJA RAI UNO,, STECAJ.
Bolje je da nije. Nek se malo smiri, ima jos dosta nauciti u Bundesligi. Dosta ga placaju, jedan od najboljih igraca je tu i jos je mlad. Naj bolje sto je mogao napraviti to je bas izdrzati do zavrsetka kontrakta.
ti il stvarno nemas pojma o fudbalu il si lud, kad bi dovodio dzeku pustio bi adebaypra, bendtnera mole da ode iz kluba ono kanta da nema vece, od eduarda nema vise nista, moze griajt klupu, van persie takodje sklon povredama, arshavin koliko znam nije napadac, ofanzivni vezni ... tako da bi im dzeko predobro dosao..... jedino ga mogu dovesti ako prodaju adebayora jer ne daje arsenal lako puno para... a i sa adebayorom bi bio tandem ...
Nek nije otisao u Milan...tamo sve propaliteti,izuzev nekih...treba Dzeko u Real Madrid...
Dzeko necemo ti vise nikad pozvat u Milan
ovo nije istina sto pisu da je ddzeko izjevio na ostje u wolsuburgu
Hebo vas Arsenal! Kad je to Arsenal bio dobar klub??? Samo dok je \"ANRI\" igro...
bolje je sto nije otisao u rpopalitet od kluba ...u milanu mu ne bi imao ko dodava t lopte poput misketa ....trenutno je wolfsburg jaci od milana
pa jeste li vi normalni? Stvarno ste dosadni sa arsenalom ali ocigledno ne pratite fudbal. adebayor, van persie, walcot, arshavin, eduardo, bendtner pa i budala bi skontala da im ne treba napadac a vi ne!
Bolje mu je da ide u Arsenal
sad cemo prodati Adebayora Milanu, a ti Dzeko dolazis u Arsenal u januaru masala
Sad kad nisi otisao neces nikad.Wolfi ce slijedece sezone biti ni za ku... A menadjer ti je lopata
Edo kompIjuteru ;-)))
vala neka ga..milan cuhne ionako... neka te dzeko, daj jos golova, pa nagodinu u arsenal da budes jos bolji...
ma sta ces ...duraj i šućuraj...vala si se mogo smiriti da i mi malo odahnemo