Ništa od odlaska u Milan?
0

Edin Džeko sastanak napustio bez komentara

Sarajevo-x.com
Edin Džeko
Edin Džeko
AC Milan će, po svemu sudeći, u slijedeću sezonu ući bez bh. reprezentativca Edina Džeke, pišu u nedjelju svjetski sportski portali.

Iako se jučer na višesatnom sastanku menadžmenta njemačkog prvaka Wolfsburga i Edina Džeke i njegovog menadžera najviše razmatrala ponuda poznatog italijanskog kluba, Džeko najvjerovatnije u Njemačkoj ostaje još jednu sezonu.

Edin Džeko je sastanak napustio ne želeći dati nikakve komentare, te se pretpostavlja da od dugo očekivanog transfera nema ništa.

U posljednja dva dana oči sportske javnosti su bile uperene u ishod ovog sastanka, no konkretnih vijesti još nema. Očekuje se da će fudbalski klub Wolfsburg u toku dana dati službenu izjavu za javnost.

Edin Džeko, 23-godišnji bh. reprezentativac i napadač Wolfsburga, koji je ukupno postigao 36 pogodaka u 42 utakmice aktualnog njemačkog prvaka u svim takmičenjima prošle sezone, javno je izrazio nadu da sljedeće sezone igra u Milanu.

No, uprava Wolfsburga je uporno odbijala primiti Milanove predstavnike, a ovog vikenda se konačno trebala staviti tačka na i na brojna nagađanja o Džekinom transferu u italijanski klub.