Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo svi like ko je skocio i vristao kad je majstor zabio :)
TOOOOO DZEKOOOO, CRKNITE DUSMANI
edin je najbolji svaki pocetak je tezak al vjerujem da ce bit sljedece sezone puno bolji i trebamo se ponosit sto je bosanac...samo napred kralju!!!!
Bravo za Dzeku! I svaka cast Kolarovu, na covjeku se vidjelo koliko mu je drago! Izljubili su ga on i Hart juce ko da su braca rodjena! :) A ovi pametnjakovici ovdje i onako nikad nece biti sretni i zadovolji, napacenici! I naucite pisati engleski prvo, pa komentarisite!
Kao na sokeru :D
http://www.index.hr/sport/clanak/ni-jednog-hrvata-pogledajte-koliko-zaradjuje-100-najbolje-placenih-nogometasa/548883.aspx
vi bosanci ste toliko glupi da je to nevjerovatno, umrijet cete u prosjecnosti,necete se nikad plasirati nigdje iz razloga sto svaka lasta kod vas je proljece pa tako i sa dzekom kod vas je zabranjena tema reci da dzeko nije u formi ,gledam ga protiv albanije pa najgori igrac al djaba bosnji dobar pa i po cijenu ne odlaska na prvenstvo ,treba pohvaliti nema govora al i kritikovati
svaka cast dzeki,nego me cdi sto se vi toliko radujete ko da ste osvojili svetsko prvenstvo u fudbalu ;) nama je kapiten man junajteda je srbin nemanja vidic pa ga niko bas toliko ne velica..krasic redovno daje golove u juventusu a trebalo bi da predje u chelsi pa opet mi srbi ne dizemo tolku buku...samo kazem ljudi :)
Ma dat ce Dzeko jos golovo, to nije problem. Ali zlata vrijedan zagrljaj i cestitanje Kolarova.Nacionalisti sa svih strana molim vas idite na neki drugi portal ovdje stvarno niste dobro dosli.
Hocel konju! samo udri na dislajk!
Zinite dušmani da vam ga Džeko uvali do grla BRAVO KRALJU
MONARHIST prestani dislajkati komentare a budale...
Fala qr.cu sa Džekom kako god bilo on nam je idol u svakom pogledu. ps.Mančini je šup.china većih razmjera
Super za Edina, bravo za Kolarova iz susjedne Srbije. Zivio sport umri politiko.
Edine natjero si me na suze radosnice. Hvala ti. Drago mi je da te krenulo. Zelim ti sve najbolje!
Majstorski gol. Neka si im pokazao da i ti znaš zabiti i neka si baš ove ljubomorne duše na sa-x malo utišao. :D
Svaka mu cast ,nek\' je dokazo onom talijanu da ne odustaje lako :)