Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa covjek se skolovao da postane nacelnik (fakultet lokalne samouprave), i to sto nema drugi posao je prednost. jer ovi ostali, od 'svojih' poslova ne mogu stici da obavljaju politicke duznosti, ili od politickih duznosti da obavljau svoje poslove. tipa ono 6 h sati cekas prof na fakultetu, jer on ima sjednicu vijeca ovog ili onog :s, a prima platu za oba(ili vise) posla.
NAJBOLJI AMBASADOR BIH U SVIJETU DŽEKO !!!!!!!!! SAMO NAPRIJED LAVE BIH JE UZ TEBE.....
dzeko bolje bi ti bilo da ides na trening nego svaki drugi dan da visis u bosni.. mozda bi nekad sta i bilo od tebe,,da imas kondicije.
Dijamantu pao si u ocima mnogih priklanjanjem stranci koja je unistila bosnjkacki narod
I EDIN DŽEKO JE U SDA! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Pa brate dragi,popustite vise momka! pa probiste nam glavu vise sa njim.Jos samo da pocnete pisati sta je danas u stomaku provario i iskenjao !!!
Mgao je ovaj veliki Džeko pitati načelnika šta je sa klubovima i školama iz Novog Grada. Doveo je novog direktora manekena Šukala da upravlja sportskim objektima.
Aha rasadnik talenata u opštini, pa što onda djeca iz Novog Grada ne treniraju na stadionu Otoka...dođu divlji, isjeraju pitome, vazda isto sa SDA
...............Samo naprijed lave 24% muslimanske teritorije u BiH (bošnjakistana)je uz tebe ,hi,hi,hi,...
Meni tacno neugodno,Hadzic je nula,ali ovaj mali Efendic je jos veci.Dzeko je mene iznenadio.Pa Edine,sto ne napravis sestri i zetu neki posten biznis,da ti ne prigovaraju ljudi da si od narodnih para morao obezbjediti porodicu.Moj Edine,zar ti treba ta sramota,jos ces od heroja biti najveci jjad.A dobar si momak, samo brate,sramota.Pomozi malo ovim ljudima da ne gledaju takve kao ti kako trpas sestru po drzavnim institucijama,te pare su haram.Bog ti danas da,sutra uzme.
haha čuj kloc svojim umjećem nešto lafo pokazao i vrapci na grani znaju da ga niko nije htio pa hare od naših ratnih milijardi koje je pokrao on i alija platio svom ahbabu šejhu vlasniku citija da ovaj kao "kupi" džeku"- zato bolan i sjedi svo vrjeme na klupi , da ne smeta nema džeko prebijene pare sve je to cirkus da raji diže moral lafo i mi imamo svjetskog igrača......
dzek peder, lijepo ga zamolis za partiju bilijara, a on nece -.-
doso Dzeko da polaze ispite, poceo januarski rok!
Idiota odlazi mu jedini premijerligas sa Opštine a prica o razvoju sporta. SDA je poklopila i Djeku.
Kakav ba hadzic i sdp, ista ste vi fela. Nit ste vi bolji od njihA, a ni oni od vasKE, kurta i murta u 5 deka. ObADVOJICU izbacise mukom zavrsene politicke sranjeauke, pa odmah za nacelnike. Tugo moja!
A Damir Hadzic ima tako profinjenu facu, sve odise intelektom, postenjem, finim gospodskim manirima. Ma dajte popustite nas molim vas vise sa tom SDP ublehom primitivci jedni neotesani!
Mirza Soljanin nastupa povodom obiljezavanja Dana Opcine Novi Grad. Sredio sura zetu svom :D Ja sulje nacelniku...i iskusne derpe-efend bradice. Sve ljakse do ljakase...