Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u ovih 20 minuta koliko je dobio, odradio je kako treba. imao je par dobrih udaraca, a što je najvažnije miljenik je navijača cityja stalno mu pjevaju pjesmu posvećenu njemu. bit će to dobro iduće sezone, ima da buši mreže levatskih engleskih golmana ;)
pa 1 je maj ne treba nikako da igra
ALI SU ZATO NAVIJACI UZ NJEGA TO JE NAJBITNIJE, ALI I SVE JE VECI PRISTISAK NAD MANCINIJEM NECE SMIJETI JOS ZADUGO OVAKO SA DZEKOM.
Ja sam gledo citavu utakmicu i vijerujem da je Dzeko mnogo bolji od Balotellia.Zao mi ga ali njegovi suigraci ne zele da igraju sa Dzekom.
EDINE ,KAKAV SI DA I MOJ SI MOJE GORE LIST :HAKIJA,RIJEKA
ih,jos da zna primiti i ustopati loptu,mozda bi i kompletan igrac bio...
džeko,to je to no sikiriki ipak se lopta okreće i to je to:sve to ide tebi u prilog,ti si ovako samo joker i ne zaboravi meni i mom sinu dres mi te pratimo još od vremena rijeka-bih2-3.... hakija rijeka ne daj seee....javi nam se malo..
ISPADE NARVAL IZ V.B PIH...
Poljubbi me , poljubi me... ravno u dupe !
Mancini napolje!
ta ce djeko ja mu kroz noge provlacio...
Loša noć bježim iz grada,oni dolaze KURVINI SINOVI...
@edol Hahah, počeo mi neko koristiti nick sa foruma. :D
Balkane,balkane balkane moj...
@Johnny Ti si momak pogrijesio i temu i forum, a bogami i drzavu. Boli nas k.... za vijestima o inostranim teniserima.
20. 08. h _ DŠEKO PRNO !
pa uoste lik nije lose odigrao,20 minuta,pa sta ocekivati,imo je dva suta,pa brate mora covjek sutati kad niko nece da da lopte,tako i treba samo je geraj,pa ce nekad uci,ali ocigledno treba da prodje pripreme sa timom,pa ce tek onda biti pravi !! bitno je da nije flop of the match,jer do sad ako nije bio flop bio je top,nek sad bude malo u sredini ;)