Man City gost Birminghamu
0
Edin Džeko lovi prvi prvenstveni gol
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet moram gledati cijelu utakmicu radi Dzeke ali vjerujte da mi se bas i ne gleda kako igraju kao tim! Zato Dzeko daaaaj gol!! VOLIMOOOO DZEKUUUU!!!!
Džeko lovac
imal sta za sexa igdje, slomi me Desanka??
BHT 1 isto utakmicu izmedju Birmingham City i Manchester City prenosi. Da, to je tacno.
Utakmica pocinje u 20:45 sati! (po Srednjoevropsko vrjeme).
Prenos je na ovim TV stanicama: C+ Fútbol (esp), Nova Sports 2 (hellas), Spormax [Digiturk], Sport+ (fra), SuperSport 7 (za), Tring Sport News, TRK Futbol, Viasat Xtra PL 5, AD Sports HD3, C+ Fútbol HD (esp), Spormax HD, Sport 1 HD (ned), Viasat Sport HD (swe)
Nemojte mi zamjeriti ljudi za prethodni komentar.Uhvatio sam staru kako je probija Dzeko pa sam se malo naljutio
http://www.youtube.com/watch?v=1xYjWsM6Rk8 Nemanja ohhh, Nemanja ohhh, He comes from Serbia... He\'ll f**kin\' Murder Ya! Nemanja ohhh, Nemanja ohhh, He comes from Serbia... He\'ll f**kin\' Murder Ya!
Džekin transfer platio Silajdžić parama donacija (8 milijardi )...a šeik haretov najbolji jaran ima 20 godina. tako isto i TV1.... sve da se skrene pažnja s rasturanja domovine. džeko bez misketa nevrijedi 27 hiljada, a kamoli miliona. što ga 6 mjeseci niko nije htio mediji kao SaX su dobili KEŠOVINU Redžepagića da sve promovišu
koji go?? onaj što ga lopta napucala pa se odbila u mrežu? vi fkt niste svi svoji sad lafo \"lovite\" go ..... sanjate
Jebao vam džeko staru nenormalnu luzeri besposleni.....on gleda samo sebe a vi se palite kao da vi imate neke koristi od toga što ovaj kloc igra za tamo neki Manchester Šiti....Hvataj te se krampe i lopate besposličari.....
Dodaj DŽeci................
Ti si meni idol coece ... Svaka cast za stranicu ... Sahu, kralju, legendo ...
PRENOS UTAKMICE JE NA BHT u 20:40h.NAPRIJED ZMAJU
ovi sa SA-x nikad ne stave vrijeme pocetka utakmice pa poludecu vise
dzekooo kraljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
da nisi gloop kao sto jesi, znao bi da u nogometu NEMA STAJANJA. znaci kako god se asistent lomi da napravi dobro dodavanje tako se i onaj kome se dodaje treba slomiti da pobjegne odbrani i u pravo vrijeme bude na pravom mjestu. Vidim da ti je i pojam odbrambeni igraci prakticno nepoznat. Sta oni rade cijelih 90 minuta??