Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo ovo je vijesta za naslovne strane... Kako baba hinjski uleti dijetetu da bi se uslikala... Toliko je dijete bilo zbunjeno da se i dalje cese po glavi kako je to uspijela.. E sad recite da li bih mogao da radim za Klix sa ovakvim tekstom?
Ništa se nebi promjenilo tako bi se uklopio.
Ništa se nebi promjenilo tako bi se uklopio.
Trebaju pripreme održati u Doboju, Maglaju, Bijeljini, Zavidovićima i da pozovu što veći broj navijača da im se pridruži i da zajedničkim snagama pomognu u čišćenju!
Ako od njih 20tak zavisi hoce li grad bit cist ili nece, zabi mu onda
Nisam bolji komenta rpročitao od rođenja klitoris-a.ba. svaka čast, podržavam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hvalisavac dzeko
Fataj se lopate
Jebote ja kad sam procitao naslov, rekoh covjek kupio kucu nekim nesretnicima koje su sve izgubili, a on se slikao. Hajde dobro. Hajmo zmajevi isprsite se, obradujte barem jednu porodicu koja su izgubila sve u ovim poplavama. Tipujem na ono dvoje starih sto su nudili neke hurmasicima ili onog tipa sto je rekao nakon sto je fotograf slikao njegovu kucu koju je kliziste pomjerilo "fotograf, prodajem kucu, presla 10 metara".
Ako nije bilo na facebooku nije se ni desilo. Izgleda da takva logika vlada kod ove retardirane omladine. Ljudi su do sada milion puta pomogli i donirali, samo sto se nikada nisu time kurcili i zato od mene imaju vjecitu zahvalnost. Ne bi se ni znalo da je Pjanic kupovao u apotekama lijekove za ugrozene da nije neko slikao, zato prestanite sa tim idiotskim ponasanjem i pljuvanjem po svemu.
Sta ces drugo od njeg ocekivat nego da se reklamira..... Nije se sjetio poslat koji sleper hrane i kucnih potrepstina u maglaj, topcic polje?
mandzukic u slavoniju odveo 2 slepera pomoci, u slvoniji pomaze sa vojskom, subotic, dokovic......a dzeko se slika sa penzjonerima.....da su svi ovi na pripremama dali po 1000 eura (sto im je za kafe) nekome bi bilo.....ali....
mojne tisra...postoji li humanitarna akcija na koju se zmajevi nisu odazvali
ova sada!!!!
Nikad ozbiljnog portala od Klixa, aaa
Kontam, evo ga momčina pomogao ugroženim od poplava, kad ono slik'o se...
klix hvala vam za ovaj text zbog kojeg sam oplak'o od smijeha :)))) e jeste portal svaka vam cast! ekskluziva puca od ljubomore
sad mi drkamo jel na nanu :D
sala ba jarane sta se nerviras,veci sam ja gradjanin od tebe ;)
Bravo nano :)
Super sve samo ste tog klinca zaboravili :)
eto je hido za profilnu, ubila se
:D i cry
Jel se ko slik'o sa Avdom...
Hida je ipak iz Goražda, malo čitajte kada već objavljujete vijesti, ne samo copy/paste pa i to pogrešno