Stalne rotacije ne koriste Dijamantu
45
Edin Džeko frustriran manjkom minutaže u Manchester Cityju
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas nemate o cemu da pisete nego kopirate nesto sto je izjavio prije 7 dana. Piste senzacionalne naslove, cuj frustiran, dzeko je sretan ko niko, sjedi a para kapa. Da ukinete komentare niko vas ne bi citao..
I ja sam frustriran glupošću bošnjaka i njihovim glasovima za SDA.
.....ima Dzeko i drugih klubova, gdje bi mozda igrao vise.....al znam tesko ti je, treba imati mu.da pa se rastati od seikovih milioncica....mozda bi bio sretniji kada bi imao manje a vise radio ono sto volis....novci su prolazni....sada ih imas a sutra ih vec nemas....
nedaj se dzeko!!!
Nisi jedini edine,sa SDA i mi svi ima da sjedimo na klupi bosanske stvarnosti jos dugo..........
š jedan silajdžićev masončić... pola je reprezentacije naprimao u svoju ložu, on mu je i sredio transfer na ostrvo to su sve naše pare iz ratni donacija a išlo je preko šejka koji je siladžićev pajdaš i vlasnik građana... isto i TV1 to su sve naše pare nestali 9 milijardi donacja štoje GENERAL sefer otkrio na parlamentu u komisji fuj turska vnago
Ostavite vec jednom Dzeku na miru! Ne mora biti tacno sve sto objave novine, a pogotovo ovaj portal, koji, u nedostatku tema, objavljuje bajate vijesti. Bez obzira na minutazu, Dzeko uvijek, kad udje, pokaze ko je i sta je.A bogami se na to i ne mora cekati dugo, nekad manje od minute.... Svidjelo se to nekima ili ne, Dzeko je veliki igrac! Pa pjevaju mu Englezi, a neki njegovi sunarodnjaci pisu ovakve komentare. Zavist... vjerovatno i potvrda one da niko nije prorok u svom selu.
Pa zato fino se vratis u Wolfsburg i onda ces zabiajti golove i stalno ces igrati... Samo ima jedan problem, sto u Njemackoj nema para kao u Londonu... Eeeee...
Eh jos kad Falcao dode u januaru negine ti noga i ja bih bio frustriran.... Kako ga nije sramota nije to Bosna da igras kako ti je cejf ... Nema bez dobre igre u prvu postavu a da bi dobro igrao moras biti dobar igrac a ti to nisi da si 5cm nizi umirali bi ti od smijeha jer se nebi mogao ni zagraditi jedino sto ti znas da radis...
sa.ra.je.vska pic.kica ne bi se on pobunio dok ima koristi nema te sile bogo.vske na svijetu.... samo zna ovako po mahalama i kuloarima da plače ili amri u krilu...a Manciniju da odbrusi jok zato poštujem onog Teveza frajer se nije dao gaziti...a da ne govorim o Ibrahimovicu...koji bi ili napustio CITI ili bi ih sve nalupo zajedno sa Mancinijem dok ga ne bi slusali ko kralja!
pick* jedna sto se ne bunis nego sutis i nek te netavlja
pa nije dalabu da bude frustiriran sjedi na klupi broji kesh all day ceka da ga mankini zovne kamon dzeko on uleti ako ga ne zovne libo ga tuki sjedi opet broji kesh dobio milione da ganja loptu a eto ispalo da i ne mora da je ganja:D covjek je genije
Sad ce bogatuni da kupe Falcaa iz Atletica, pa ce da se bori za cetvrto mjesto nazalost. Biti menadzer Citya je ko na igrici Football manager ukucati sifru za pare i kupiti sta vam srce zeli. Dzeko ako hoce da ostane to moze samo zbog para. Uskoro za njega nece biti mjesta, bez obzira na njegove igre.
Da je Zlatan Ibrahimovic bio bi glavni napadac City-a i ni jedan napadac u tom klubu mu ne bi bio prejaka konkurencija, ovako nek bude sretan kad dobije priliku da igra u toj ekipi. Realno Tevez i Aguero uzivaju puno veci ugled u svijetu fudbala i Dzeki preostaje da se sa Balotelli-jem bori za to trece mjesto napadaca City-ija.
Soccerway.com sadrz isve informacije o svim igracima , tamo lijepo pise da je Edin odigrao do sad ove sezone 266 minuta , od svih napadaca samo je Tevez odigrao vise . Zamislte da svaku tekmu igra od prve minute pa slomil ibi ga za pola sezone .Tu bi lako dosli do cifre od oko 70 -tak utakmica sto kupova sto prvenstvo sto internacionalne i td Mislim da bi to bilo previse. Ali u svakom slucaju mi se cini da daje vise kada udje sa klupe vrlo brzo tada postingne go , valjda mu to vise odgovara , Sretno Edine i sretno Zmajevi u petak.Hvala.
natpis i sadrzaj intervjua ne koreliraju. dzeki je jasno da u vrhunskom klubu sa tolikom konkurencijom nece nikad imati non stop punu minutazu. on to zna i nije dosao zbog igre i golova, nego para i slave. da je htjeo prvo otisao bi u milan na ljeto. e sad nas ne zamarajte stim smicalicama i napetosti oko dzeke! imat ce punu minutazu u reprezentaciji pa ce mo se abd nagledat njegovih golova iako ih ibisevic vise daje!
Bravo Edine. Strpljivo, pametno i uporno - samo je to formula da budeš sve bolji i bolji. Sada slijede ove dvije utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine, pa Ti eto šanse da pokažeš i nama i Mančiniju šta si i koliko vrijediš. SRETNO TI NAŠ DIJAMANTE !