Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete pričati šta hoćete. I da je kloc i da je idiot i da mu je mrsko igrati ali on je prije svega čovjek. Veeeeliki humanista. Na svaku akciju se odazove i stalno nekako pomaže pa makar i ovo sad. A plus na to dodajte i da promovuše našu državu. Mi boljeg ambasadora nemamo. Džeko svaka čast i samo guraj naprijed. Ne obaziri se šta debili pišu i pričaju.
ako nam je ovo najbolji ambasador, onda nam je vakat da se poklopimo svi...
tacno
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Trudi se, Edine, da budes "gliuh" na sva pljuvanja i zlobe prema tvom imenu i igri, nastavi sa " znakovima " na travnjaku za BiH i Romu u svom stilu....i sve je na mjestu, dijamantski.
@ZoranBijeljina .... Bravo, Zoki.
Kriticare i osobe koje ne simpatisu Edina Dzeku na aparatima !
Postujem ovog covjeka samo zbog njegove humanosti
@pinkman ne rise
na popularnoj Beogradskoj radio stanici ,voditelj ceo dan pevo "nikad nikom nisam reko da je srbin Edin Dzeko samo stara majka zna zasto pijem jaaaaa..." pozdrav svim normalnim ljudima al pesma je hit iako cu da dobijem 500 minusa !
Trac koji kruzi okolo kole: Edin i Spaha iz busa izbace malom romu na ulicu dobro u selotejp zamotanu pedesetku iz zajebancije. Jel to ljudina?
edo je dobar momak
Dobar je on, samo sto bi Tuka reko, nije mu dosla forma!
Da nije znakovno-bosnjacki ? 😂😂😂 joj ali kada cujem bosnjacki, pisa mi se od smijeha.. Do juce nisu znali sta su a sada i jezik kao imaju..
Krajem XII vijeka, bosanski ban Kulin svojom Poveljom Dubrovčanima potvrđuje ime geografskog pojma i države Bosna, a time i ime jezika svih Bošnjaka odnosno bosanskog jezika.
Da li mi neko moze dati odgovor, ko je upucen imalo u ovo, posto nemam gdje drugo da pitam, da li se osoba ( sadista) ikad moze izvesti na " pravi put " ?
@Rusty pojasni
@MajKinSincina kod psihologa pa pitaj
neznam zaista dali je zaslužio ovakve komentare i da se haman vrijedza i ponižava sa njima.Dao je ipak dosta za ovu državu i jedino što je sigurno da nije krao i sve što je steko u zivotu steko je svojim radom i trudom.Njegova privatnost je samo njegova kao i svih nas a ja imam i imat ću dozu poštovanja prema njemu.
Vidi naseg Djeku jes pametan
Al nijepametan on neg onaj pored njega opet glupi novinarski naslovi