Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juriššššššššššš hz
Dzeno samo naprijed, u Evropi dostojno predstaviti drzavu kao i uvijek, a ne ko ovi sto uzmu ligu pa se provaljuju po Evropi. I promjeni tu frizuru, ziv nam bio, te su isfurale prije nego sto se maldini oprostio :)
Sta bolan dostojanstveno,Zeta vas nekakva izbaci,pa Siptarski anonimusi nekakvi,pa ne mogu da vjerujem.SAd mi je jasno sto smo najnazadnije drustvo u Evropi.Ah,da,tebi je vjerovatno gostovanje strasnog Travnika na Kosevu vrh navijacke karijere.
JA trenera i cuda,ovo je isto kao da su za trenera postavili Hilmu revizora :D
Jel to za Dzenu kazes?
Izvinjavam se,zaboravih da je Dzenan ostavio veliki trag u Bh fudbalu,odigravsi nesumnjovo veliku ulogu u Bh fudbalskoj reprezentaciji :Dnapravio nesumnjivo zavidnu igracku karijeru,igrajuci u velikim evropskim klubovima,o njemu i danas pise cuveni TAlijanski sportski casopis Corriere de la Serra itd.Stvarno se duboko izvinjavam.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo neka bude revijalna tekma. A jako, jako , bahato krenuti u Evropi i našem prvenstvu:)
Ja Columbia,tako se zovu,eto ja se ni ne sjecam,koliko su poznati ti Albanci,haha.I neki imaju obraza da pricaju uopste of Fk Sarajevu.
Bože dragi na šta spade jedan od najvećih naših klubova - da zabavlja nečiju "djecu".... Činjenica, pucajte minuse koliko hoćete.... Za Želju navijam, ali mi je drago i Sarajevo, posebno na današnjem vaktu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)