Intervju za njemački Bild
0
Džeko: "Zaokupljen sam samo Wolfsburgom"
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Te price kako se vrse prevelik pritisak na njega su glupe..ako hoce da bude najbolji igrac mora znat kako izdrzati taj pritisak..kako ronaldo i ostali poznatiji igraci podnose razne skandale itd.a opet igraju skoro uvijek perfektno.. Dzeki svaka cast za sve sto je uradio u ovim kvalifikacijama i nadam se da ce uspijeti odrzati taj nivo igre,ako ne i da ga povisi..SVAKA CAST DZEKO!
Džeko treba da što prije ide u Englesku ili Španiju.Ako ostane u slabašnoj Njemačkoj ligi propasti će načisto-nema tamo napretka u igračkom smislu.
svaka cast Dzeko, ali mi nije jasno kako je Miske mogao danas da odigra fantasticnu utakmicu kao lav i da cak zabije gol koji je ponisten a da ga je u srijedu strasno bolilo koljeno!!!
DZEKO JE JEDINI USPJESNI ZISOVAC U ISTORIJI TE SKOLE !!!
A bas me zanima sta mislis o salihovicu,on je meni super samo nije u prvom planu al je uvijek dobar....slazem se za ibisevica
pa jebiga,realan sam.kao sto cu reci da ibisevic nikad nece biti neka ekstra klasa,barem po ovom sto pokazuje u reprezentaciji.medzutim dzeko je druga prica,covjek suta objema nogama,dobar u skoku,za svoju visinu prebrz i ode jednom na old traford i odmah zabije.uh,sta ce tek biti kad bude u velikoj ekipi i bude imao jos suigraca kao misimovic da mu daju prave lopte..
bravo muki,pametno zboris...a vidi se brate da je DZEKSON najbolji al dusmani nece da priznaju to sta ces???
iskreno saucesce PIPANE
jao sto su ljudi ljubomorni na dzeksona,hahahah DIJAMANTA... nema na ovim prostorima ni blizu takve velicine trenutno kao on,za nekoliko godina bit ce jedan od najboljih napadaca svijeta.to se vidi po njegovoj tehnici i osjecaju za gol.al to nije pretpostavka to je sigurno,to se vidi iz aviona...
bravo dijamantu.......sretno u srijedu
Dzekooo dijamantu, najbolji si :-***
Jel to onaj muslimanski papak sta je igro protiv nas hahahha nema od njega nista prosjecan igrac
ko navikne igrat na zenickoj travi,moze igrati vala i na umjetnoj travi :)
leave dzeko alooooooone
evo kako je beogradski BLIC sastavio reprezentaciju SFRJ: handanovic, corluka, ivanovic, vidic, kirm, krasic, stankovic, misimovic, jovanovic, vucinic, dzeko... selektor: antic, savezni kapiten: blazevic