Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slucajno sam je dodo necu vise nikad bgm
Veće iznenadjenje od 2 metra snijega..Aguero dodao loptu..
trebo je skociti u snijeg :P
da razjasnimo, znači čovjek koji u 20 utakmica engleske prmijer lige ima 12 golova i 4 asistencije vi pojedini konji nazivate klocem, vi ste idi.oti
Dijamantuuuu samo trpaj
pa valjda je jasno zasto dzeko igra??? tevez i baloteli suspendirani..a 5.napadaca nema ovo nema vise smisla.vise sa dzekom.man.city more i sa 10igraca igrat.bolje bi im bilo...kloc samo smeta na terenu,,,,i sramotu balkance.
ja sam 10puta vise puco na gol od npr-aguera i opet on vise dao golova.. a u cijeloj ligi sam najslabi napadac sto se toga tice.....u svakoj utakmici pucam po 20put na gol,i vecinom promasim...da mi nije aguera i silve nebi dao ni danas.
Dz okemajstoreeeeeee !!!!!
DZEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DIJAMANT!
i to s\' lijevom ;)
ja ne znam,pratim DŽekine sve utakmiceali stvarno se danas vidjelo da po ko zna koji put da Aguero ne da DŽEKI loptu ! Najbolja solucija : bježi iz te ekipe!
auu sto ga djekson opet zabi XD
poslije mu je bilo zao sto je dodo Dzeki, kad je skonto da je to on, odmah spusti glavu, vidi se na posetku
svi golovi dzeke do sada...HD: http://vimeo.com/36186478
http://vimeo.com/36186478
Obzirom na cinjenicu da medju predhodnim komentatorima ima onih koji svrsavaju na Dzeku te redovno sanjaju kako mu doslovno gutaju PENIS do yaya i gutaju mu izlučinu k\'o hranu ali to javno nebi nikad priznali,bi me jos interesovalo koji mu je ovo po redu gol u ovoj sezoni?