Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi od svih ovih pisanja o Edinu polako dobijam napad panike imam osjećaj kao da je Džeko \"zarobljen\". POŠALJIMO VOJSKU I OSOLOBODINO DŽEKU !!
samo Chuck Norris je uspio kupiti Dzeku
Najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/
bolje bi bilo da džeko pređe u Barcu
*novinarske,da me ne kritikuju ovi gramaticki guruI.
Dzeko je i sam rek\'o da su mu smijesne novinske \"patke\" i sto ga svaki dan sele u neki treci klub.Imam osjecaj da ga nasa raja nesto i negotivi(mozda upravo zbog toga) ali mi smo poznati po tome da ne prastamo uspjehe nasih ljudi.Odlican igrac i zasluzuje da igra u nekom od najboljih evropskih klubova http://www.youtube.com/watch?v=JYg9yNzjBhM
Jos samo da nam \"Braca\" vrate, da i njega svaki dan seljakamo po 3x po svijetu... Npr. u Osaku...
Rekoh li ja jucer kad je bio onaj tekst o Misketu da ce danas Dzeko opet u Real? hahahha pa kad cete vise prestati sa ovimmm?
Džeko idi u arsenal
Ovo \'\'dijamant\'\' me uvijek nanovo jako nasmije. Cuj Dijamant... Dijamant Dzeko - covjek seljacke ljepote: svijetle oci, ni smedj ni plav, kockastog oblika glave, mrsav.
U REAL PA U PJEVACE!!!
Sta mu fali, nek\' igra u rodnom mjestu \"Bosanskog sna\", VW Golfa...! Sta ce u Madridu ? Tamo se ne \"sarafa\" Golf...
To mu se desava jer je bio glup i gladan prije 2 godine kada su mu ponudili par miliona da produzi novi ugovor. Da to nije uradio vec bi ljetos bio slobodan igrac, nebi kikoga morao nista pitati i presao bi gdje bi htio bez ikakve odstete Wolfsburgu ... i jos bi zgrnuo ogromnu lovu u novom klubu. Sad mu ta pohlepa i glupost izlazi kroz nos.
iskreno ne vrijedi toliko, a ponaša se kao dijete u trgovini kad mu ne kupite igračku, trebao bi imati više poštovanja prema klubu u kojem igra
I Kakanj, Breza, Vares, Vitez, Travnik, Novi Travnik, Bugojno, Vakuf i jedan i drugi/Uskoplje, i Prozor, i Jablanica (kako samo Bracu i Ester zaboraviste...?), i Bradina, i Padina, i Capljina, i Medjugorje, i Citluk, i Cazin, Velika Kladusa, Bos. Petrovac, Dvor, Bos. Novi, Prijedor, Srbac, Aleksandrovac, Laktasi, Prnjavor, Derventa, Doboj, Modrica, Brod, Bijeljina, Samac, Orasje, Brcko, Pavlovica Most, Janja... Moj te ganja oko panja !
odreci ce se on i lijevog jajeta zbog menadzera al\' ce ostati tu gdje jeste
ovaj lik spasimo dzeku je pozitivac dana, ne mogu se prestati smijati :D