Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOZDA TO REZULTAT NE GOVORI ALI JE BEGOVIC ODLICNO BRANIO KAD SE VIDI DA JE CITY IMAO 15 ŠUTEVA NA GOL 20 PREMA GOLU DOBRO JE BRANIO DA JE KRIV ZA JEDAN MOZDA ZA 1 ALI NI TU NIJE NISTA MOGAO.ŠITI ODRON OD EKIPE.Nikad tuznije nisam proslavio gol DIJAMANTA
Steta sto Begovic neodbrani penal. Bio je blizu. Dobre odbrane naseg golmana. Dzeko bezveze zaradi "zuti".
zato sto smo zauzeti dok kresemo tvoju staru!
Gore postavljeni .gif nisam ja kreirao nego na netu pronašao (desni klik i copy url). Za kreiranje .gif animacija koristi se najcesce GIMP program. http://www.youtube.com/watch?v=x2N29GoyxGQ
niko više ni klocinu ne komentariše.....
Kako se pravi ovaj gif, ima li link sa uputstvom?
Nabijem i tebe i zeljin izdanak,naporan si ko uš ...
Cestitke Dzeko, al vidilo se iz aviona, da nije bio nesto pretjerano jak sut ka golu, i da je begovic pustio ti loptu na koju je znao da ces natrcati :))) to je bratski :))
hey thats my ball !!!!
Aguero eb mli ti klicu!! Shup cino neznas dodat Dzeksonu!! Hegavu ti staru u paksu gotivno!! Bakterijo argentisnska!!
Otkad ima 9 utakmicabez primljenog gola. Do ove utakmice najjaca odbrana, ali u zadnje 2 su primili 6 komada.
Dzeko izdanak Pliseka!
Otkad je Begovic najbolji golman Premiershipa?
zato si ti jarane pametan u pm, cudi me kako te japanci nisu ukrali do sad
opet dzeko sretan gol daje i to greskom begovica koju mu poklanja gol.ne znam sta dizete u nebesa dzeku pa svako bi dao one golove sto on daje.
vao je glup,jel tako ljudi?
gdje ce ti dusa dzeko