Vijesti iz Wolfsburga
0
Džeko produžio ugovor za godinu dana
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Ja: pa tvojoj majci i seki odavno nije ni do cega nakon kamaranja, :pppp
Super, :)) Dzeko najbolji, a vi ljubomorne duse pojdite govno ;)))
@jeremy Samo sanjaj. Neće vam biti ni do čega nakon moje je+ba+čine. Je+be+m vas sve odreda dosadne u gujicu krastavu a posebno đeku. (sve ovo je vrlo namjerno)
@ Ja: nafukamo ti se svi odreda seke i majke. (ovo \"SVI\" je namjerno!)
Ma popizdijo sam bijo kada sam čuo da se Džeko povrijedijo. Fala dragom Bogu pa nije nešto ozbiljno,.!! Džeko i Ibišević to je jaedan od najbolji tandema trenutno u svijetu...
mizerne pare sa obzirom koliko vrijedi
Masala , Edine Glupane , Ne dao bog jos koji klizeci od kakavog \"bekana\" i ode forma a osta 600 milj \"samo\". Kad je vec ostao trebao je uzeti 1,8 mil. a ovako mi je prerizicno a sezona poduga.
odlicno, jos jedna sezona u wolfsburgu sa misketom i grafiteom! ma ne moze biti bolje! :)
Ako neznaš poštivat svoje onda bolje ni nekomentiraj ako nemaš šta pametno reći, POZDRAV SVIM OBOŽAVATELJIMA I EDINU DA SE ŠTO PRIJE VRATI I ZABIJA GOOOOOVE !!!!!
Fakat vise smoriste sa Dzekom....sljedeca sezona ce pokazati da je on ustvari samo prosjecan igrac.
ma ok je Nemamo mi puno ljudi na koje trebamo biti ponosni a Edin je sigurno jedan od njih.Zato je fino da znamo sve o covjeku koji s ponosom nosi nasu zastavu i promovira nasu zemlju u svijetu.
Halo ba, pa nije ovo sportski portal...svega po malo OK, ali jedno te isto ne. A ja ti neću na drugi portal, možda da ti odeš? Mislim, glupo ovo prepucavanje, ali moram malo, dosadno mi pa izazivam :-) Šalim se, samo ti uživaj u Edinim uspjesima.... Što se tiče lifestyle...joj nemoj me tamo slati, toliko površna nisam-iako sam žeMsko....
Hallooo ba...Svakom cutuku kome smeta vijest o Edinu Džeki, neka samo preskoci vijest! Nas koji zelimo citati o njemu ima mnogo vise! Prema tome razgulite i ne ostavljajte svoje sugave komenater ovdje!
Normalno da čitate o njemu svaki dan kad je momak pobjednik šou-a \"Ja imam talent\". Prijavite se i vi pa ako pobjedite ćemo (ili barem neki od nas) čitati i o vama.
@opet opet Ono sto te ne zanima ti zaobidzi. Ja ne skupljam slicice ali me sve zanima o Dzeki a vidim i tebe dok ostavljas svoj komentar ili si samo procito naslov pa prdis ovdje beze. Ako te zanima citaj lifestyle ili nesto drugo pa tamo komentiraj. Dzeko lave kralju najjaci si!!!