Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jovo slobodan, brangelina u sarajevu, džeko dao go...
NISTA MANJE NEGO ODMA INTERU TO MAJSTORE
Pa gdje bas na ramazan da se omrsis mogao si postit jos ovaj mjesec
DOJAVE 100%....BLOG: swan4inter-bet
volim kako se onaj Turcin Dejan Stankovic borio da Dzeko ne zabije go......Steta sto mu Dzeko ubaci dva puta i to momacki i hladnokrvno kao sto mu je neki Turcin baki ubacivo. ahahahaha
Gledam sastav intera, sve neki nepoznati i djeca... Treba cekati prave utakmice.. ali valjda ce sljedeca sezona biti ona prava i za naseg dijamanta.. :)
Željezni-Čmar...rasadnik klocova....hahhahah
đeko je kloc naspram aguera
David Silva je igračina! Njegova zasluga
Pa ljudi? Pričajte, jel bilo slavlja na ulicama Sarajeva?! Džeko dao gol! Ogroman sportski uspijeh za BiH!
DA JE SA NAMA NAŠ VELIKI STRUČNJAK MIRZA I MI BISMO IMALI VELIKU ZVIJEZDU KAO ŠTO JE DŽEKO, ALI OTJERAŠE NAM MIRZU I DOVEDOŠE NEKOG ČEŠKOG POLOVNJAKA, IMA DA SE BORIMO ZA OPSTANAK! TUGO GOLEMA!
Car, kralj, šah, mat, DIJAMANT!!! Šta na ovo imaju reći vječni talenti iz FK Viršla Smječanin, Ihtijarević, Repuh, Avdić i vrli hefendija Halaim, da su jeli po 10 umjesto po 3 viršle dnevno možda bi i oni dosegli slavu velikog Dijamanta, a FK Viršla bi možda nekad mogla da se nosi sa Velikanom! Para na paru, viršla na fukaru!
Koliko su pripremnih utakmica odigrali i on tek prvi gol dao i to odmah glavna viijest dao goll wauuuuu
Bravo majstore josh samo tako igraj i za repku--cije nator.ba
Kad su dosli turci lijepo su pitali sve stanovnike da li ce da predju na islam ili da im oni prave muslimansku djecu,Bosnjani su uzeli vjeru i tako zadrzali svoj identitet, a srbi nisu htjeli vjeru pa su im turci jebavali zene i pravili tursku djecu tako da su nama turci promijenili samo vjeru, a srbima su promijenili kompletnu genetsku strukturu,dovoljno je samo da ih pogledate onako tamne i da se zakljuci da imaju maloazijske gene ;)
i dobro prosli u grupi na kvalifikacijama dokaz da se blizi smak svijeta :D
bosanci najbolje igraju na revijskim i prijateljskim utakmicama...kad zagusti onda NISTA, corak.....klasika...otomansko/podanicki mentalitet...