Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebi treba spomenik dignut realno, al teško nama s tobom i tebi sa nama sve najbolje majstorčino !
Nije bio ofsajd...
Kod nas vrijedi da je prvi put uvijek najteže, a drugi put je još malo teže nego najteže...
Puno je teze braniti nego osvojiti. Uz Safeta Susica nismo imali sanse cak ni kad na EP idu 24 reprezentacije.
Heroj je Dzeko i bez gola u mrezi, jer biti heroj nije poso nego ono sto jesi - Kontra ;)
I Šaban ima razloga biti ponosan... jer šabana ima diljem jurop(e)
Je l' se ovo jos nije oporavio od Mundijala, pa krivi isto za losu formu?
Pa stvarno Edine....da ti kažem kao muškarac istih godina kao i ti......samo u gradu Sarajevu ima stotine djevojaka ne lijepih, već da ti pamet stane kakve su, znači ne pričam o silikonskim sponzorušama tipa Emina ušto se vrtila oko Chrisa Browna kad je dolazio, pričam o djevojkama kao Edita Hamzić kojima je Allah dao ljepotu koja graniči sa savršenstvom a roditelji vaspitanje i ti koji možeš da biraš između takvih izabereš kuferušu s djetetom koja će te ostaviti bez svega.
Odakle tebi pravo da njemu određuješ s kim će djete praviti?
A da vas dvojica balavaca stanete u red da ne bi neko dvaput dobio šamaranje? Čuj "odakle tebi pravo".....imam pravo da radim šta mi je ćeif, jer od nas dvojice, ti si onaj što od mame traži marku za sendvič, a ne ja. Zapamti to kad se drugi put budeš obraćao odraslom muškarcu, virtuelno naravno, jer uživo bi te krv zalila dok trepneš.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
👏👏 Bravo sportasi su jedini sto Bosnu i Hrecegovinu najbolji ambasadori nacije.
Nakon Safeta Susica glavni razlog zasto nismo otisli na Euro. Toliko losih partija i promasenih zicera. Je li uopste igrao u Dublinu?
Hajmo Bosnomrsci sad popljujte Bosanskog dijamanta opet... ima i Bosanaca koji ce vam se pridruziti :)
onaj sto je mislio usro se moj Dzeko ustvari USRAO ljepse zvuci i duze traje
Čuj drugačija hrana. Isto kao da te prisiljavaju da jedeš nešto.
ko vam je kriv,samo ste trebali igrati i manje frajere izigravat na terenu.
Nisam znao da ti kažem da te volim taj me usud prati od početka zbog tebe ću skroz da se razbolim a ljubav je danas bolest retka Nisam znao da ti kažem šta mi značiš dok su godine pred nama bile bitne samo ja sam video da zračiš sjajem kog ne vide duše sitne Nikad ovo pročitati nećeš krijem pesme sto za druge pišem biću isti k'o svi koje sretneš al' ne živim život, samo dišem