Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a likova, ni Repka im nije sveta... :(
malo revolta prema susicu od trojice ponajvaznijih igraca nece da skodi
Ne znam sta mi ej mrze kad vidim Safeta Susica ili Bakira Izetbegovica xD
Eno majke mi, ja danas vidio Spahu na čaršiji. Hrani cuke i golubove.
Vidim kako pape na slici u ruci drzi odijelo. Mislim da ne mirise na dobro.
Kvrzic i kramaric ubijaju sve u rijeci. Niko kovac je pozvao kramarica u repku hrvatske, a pape ne zove njegovog kolegu. Hahaha ne razumijem stvarno. Mislim da pape radi jako lose bosni u svakom segmentu zivota.
Jel'vo Izet utoku okacio? :D
Pošto mi nema Emira i Zvjezdana.... Onda...
bojkot suskavca... a spahic izgleda ipak nece doci . nece pogaziti svoju rijec .
Ima Pape zamjenu za Spahića. Pojavio se jedan mali u H Dragovoljcu, doduše još nije potpisao, ali pošto je iz Sejine ergele imaće prije mjesta u reprezentaciji nego u HD.
naravno, we believe in agencija ! agencija ima najbolje moguce igrace za nas !
Kad ce shvatiti ovi SABANI koji konstantno kritikuju Dzeku, Pjanica, Spahica itd... Da ovi isti nabrojani ne mogu ocima smisliti Papkete, Begica, I citavog nogometnog saveza jer im sluze za alat kojim pljackaju ovaj narod, savez, u politickom aranzmanu i sad Edin Dzeko jedan koji ima 9 miliona godisnju platu da trci i da sluzi lopovima kako bi oni pokrali i to malo para koje dodju u savez!!! Idioti...
Dobro,u pravu si,ali je reprezentacija iznad toga sta Dzeko misli o Begicu ili o nekom drugom iz saveza. Igraci koji zele da igraju za reprezentaciju treba da se izdignu iznad toga,ili ne treba da igraju nikako,mogu i to.
DA, reprezentacija treba da bude iznad toga, ali treba shvatiti da se godinama nije nikada nista tim istim igracima nije placalo, pa cak ni avionske karte sto je sasvim normalno svugdje u svijetu, i uvije su sve davali za tu reprezentaciju i kada je dosao rezultat i plasman na svijetsko prvenstvo neko odluci da se igra sa njihovim trudom i zalaganjem i kroji reprezentaciju po svojim potrebama i interesima, tu svi krive Safeta, pa i ja isto i to do te tacke da mi se covjek gadi, ali imate drugu mracnu stranu price, a, to su celni ljudi u savezu na celo sa Begicem koji je glavni krivac za ove maloumne postupke Safeta i ovakvu situaciju u reprezentaciji!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Boli njih za repku. Malo šminke malo gela i to je to. Bitnije im je tamo sjediti na klupi (u klubovima) i ne mrdnuti prstom nego ovdje igrati za džabe.
Da ovaj ima muda kao što nema pa da ih pošalje nazad kad se pojave, sve bi bilo drugačije. Nadam se da će idući selektor uvesti malo discipline, jer to je pored Papeta najveći problem naše reprezentacije..
Da ovaj ima prvo mozga nebi ni bio na klupi jer je i doveden tu sto nema ni mozga a ni obraza, da mogu lopovi manipulisati sa njim, i onda veliki poznavalac fudbala i strucnjak kao ti nadjes se da komentarises jedino to valja u toj reprezentaciji a to su igraci!!!
Izuzeo bih samo Miralema iz ovoga. Njega izuzetno cjenim. Po meni je Džeko prosječan fudbaler, i onim što pokazuje u reprezentaciji ne zaslužije toliko prostora. Emir je drzak, bezobrazan i kiksa kad najmanje treba. Lično njega krivim za par naših ne tako dalekih neuspjeha.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma ne moraju ni doci Dzeko, Pjanic i Spahic. Odradice to Avdija, Tino i ostali Papetovi "talanti" bez pola muke.
I ne lupajte o klanovima.Pjanić dolazi u 21:25 na aerodrom u Sarajevu odakle će se uputit prema Zenici
sve mi je jasno ali ovaj strah od belgije mi nije jasan nikako, ne kazem da je to slaba reprezentacija ali u proslim kvalifikacijama smo ih dobili u dvije utakmice, sad ih se bojimo ko da su njemacka ili spanija u najmanju ruku? nije normalno da ovoliko samopouzdanja nemamo, i ne trebamo ici na evropsko ako se molimo Bogu za bod iz utakmice sa njima...gdje je ta hrabrost, gdje je to nesto...? :S
@Asylum pa znam ba, je li bilo lose protiv kipra - jeste, ali sta sad ispade borimo se za 6 poziciju? pa 20-ti smo na toj nekakvoj jebenoj listi a ovamo vec se predali protiv pola reprezentacija? samo je potrebna jedna dobra utakmica i pobjeda i da se vratimo malo psiholoski...ne mozemo ovako na prvenstvo nikako...
Pojavit će se Spaha, nije to problem.Ono što mene zanima, kada je otkazao Salihovic pozvan je Kvesić.Otkazao je Bičakčić, zašto se ne pozove Zukanović? Možda je nekog stid momka u oči pogledat?
kako ce dzeko stic kad je u restoranu bosni bio za 1 noc Bajrama