Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kolko bolje igra city od kako je pelegrini dosao to je cudo jedno , ima ideje , ulijecu sa krila ,uigrane akcije , a kod onog tupavog talijana sve je bilo nazor , na individualnu kvalitetu sto dzeki nije odgovaralo , sad dobija lopte sa svih strana , onaj navas pici po krilu ko lud , s joveticem se dobro slaze , negredo mislim da nema sansu pored njih dvojice da igra , e sad ostaje problem onaj patuljak aguero al mislim da ce mu pelegrini jebat nanu vrlo brzo s obziro koliko to malo govno voli da solira i gusi igru. veceras zabij bar jedan Bayernu i super :)
...potpisujem...
bitno je da ekipa ima neku prepoznatljivu igru, i tu se onda igraci uklapaju.. mancini je ko fol gajio ofanzivnu igru, a onda izvede dzeku uvede de jonga, da stigne rezultat.. i tako neke nebuloze..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dijamantu samo trpaj!
haha klix ukloni komentare sa amrom
Priključite se najboljem sportskom online manageru. Možete biti trener u 3 sporta: nogometu, rukometu i hokeju, a s vremenom će na red doći i mnogi drugi sportovi. Registrirajte se putem sljedećeg linka: http://www.powerplaymanager.com/r500090/
Igram jednu odličnu online igru i zaista uživam u njoj. Vodiš svoj tim i igraš protiv drugih igrača iz celog sveta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno možeš da igraš fudbal i hokej, veoma brzo i rukomet! Od 10.05. Menađer je u potpunosti redizajnovan! Dođi i uveri se, najbolji besplatni menađer na svetu! http://www.powerplaymanager.com/r384368/
Pa slavuje zar si bio izgubio samopouzdanje radi onog papka?
Eh sto ti je sabur.......:)) Ko ceka, taj doceka, aferim Edine!!!
neće šiti biti ni među 8 timova a đeki je bolje da trenira nego da voda onu žemsku uz sebe
Man City balkanska kolonija :) Sretno Dzeko pogotovo kada igrač u BiH dresu!
E sada Van Perssi moze da ga duva
Grohotom se smijem, grohotom, HA HA.