Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DŽEKO MAJSTORE BOSANCI SU UZ TEBE !!! a ovi ostali nek pogladaju Kosovski boj još par puta :)
PIZDE ovi Vlasi kada vide da je Bosnjo uspijesan da ga citava Evropa trazi , oni nemogu mirno spavati. Najbolji primjer su ove dvije budale SRB i DODIK koji non-stop vise na nasem portalu. A ti Edine igraj i sve sve sve najbolje i tebi i ostalim Bosancima koji momentalno razvalise Evropu, najaci smo na Balkanu a dusmani pucaju hihihiiiiiiiiiiiiii
Manchaster igra koliko mu treba, tako je bilo i sada. Da je trebao zavaliti pet komada, zavalio bi!!!
Samo se pridruzujem SJAJ SJAJ BOSANSKI DIJAMANTU... SJAJ... SJAJ...
Džeko kralj, naravno da će impresionirati cijelu Evropu! Druga stvar - ovaj site je SARAJEVO-x.com... Ako vam se ne sviđa što se veliča Bosna i njeni ponosi, kao što je ovaj velemajstor, nemojte ga posjećivati, vrlo jednostavno. I ovaj \"SRB\" (prije bih rekao Bosanac s krizom identiteta), ko je spominjao genocid?? Obrati pažnju ko je ispao iskompleksiran. Budite mi pozdravljeni.
@dodik iskompleksno derište idi sjeci drva po Vozući i ostalim Bosanskim brdima, možda ti se očisti mozak i dodješ tobetu :) a ja AFERIM TI DZEKO, SAMO TAKO NEK CRKNU DUŠMANI ;)
@ Prolaznik pa vidi se kako su karali pa ste vi promjenili i vjeru i naciju sada ste postali Turci a prija ste bili Srba i Hrvata.
Cuj Bogati ovo,ima pregrst napadaca??!!!! Koga Bogati to ima??? Ima onog Benthnera sdvije lijeve noge i Dudua koji je stalno povrijedjen,pa evo cak opet tako da nece moc igrat ni sad ovu kvalifikacionu protiv Kazahstana!!! Sta ti je bolan Arsene???
Nikad mi nece biti jasno kako neko moze vrijedzati osobu na portalu,a da je i ne zna.
Pa sta se bunis, ti nisi Srbijanac nego Srbin/Bosanac. Da ga je neko drugi fauliro i to bi poisali ovdje, znaci nema nikakve veze sa nacijom. Vidic je inace dobar igrac ali je igrao prljavo posto nije imo recepta za Dzeku
Papa odusevljen edinom dzekom danielsom. kakav dzeko kakvi bakraci. blato igrac
@dodik: ne taj \"turcin\" ce da ti ka.ra seku kao i prije sto su ti Turci ka.rali nanu/babu smrdljivu 500 godina.. tupane tupi ! GAZI GAZI cet.nike, sve su to p1ck1ce !!!
E Dodike pichkin dime ko ti date takvo posrano ime...tvoja usrana keva hahha
raja ne lozite se bezze na ove pzdarije ljubomornih ctnika
Sta oce ovaj turcin da igra u Arsanalu sjedecu odbojku