Engleski mediji
0

Džeko oduševio Arsenalove skaute

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Engleski su mediji u četvrtak oživjeli priču o interesu Arsenea Wengera za Edina Džeku, fantastičnog 23-godišnjeg napadača Wolfsburga, koji je blistao u dvoboju Lige prvaka na Old Traffordu.

Njemački su nogometni prvaci izgubili na gostovanju kod Manchester Uniteda 2-1, no Džeko je glavom lijepo zabio vodeći gol na utakmici.

Engleski mediji, među kojima također Metro i Sky Sports, objavili su vijest da je Bosanac oduševo Arsenalove skaute koji su gledali utakmicu. No, trener Arsenala Arsene Wenger za Sky Sports službeno je demantirao interes za Džeku.

  • Ne, ne tražimo pojačanje u napadu. Imamo pregršt napadača. Eduardo se fino vraća u formu nakon dugotrajne pauze, dok je Nicklas Bendtner produžio ugovor. Dakle, imamo dosta napadača u kadru.

O svom je najboljem nogometašu nakon utakmice Englezima izjavu dao i trener Wolfsburga Armin Veh.

  • Edin je zabio dobar gol, no ne radi se tu samo o golu. Prouzrokovao je samom igrom u polju velike probleme svojim čuvarima, uglavnom zbog svoje izvrsne tehnike. Kad igra kao što je igrao večeras, uopće ne treba čuditi što budi toliko zanimanje najboljih europskih klubova.