Njemački list "Kicker"
0
Džeko najbolji napadač Bundeslige
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao pa crknuce nam vlahadija/vlascad sa sarajevo-x... cudice se sto nije olic najbolji ili mozda kacar, :))))
SKANDALOZNO >>>>>>>>>>>>dzeko iscupao dlaku sa jajeta
http://www.index.hr/sport/clanak/olic-treci-napadac-bundeslige-dzeko-najbolji/504357.aspx copy-paste, najjača vam vijest danas bila da hoće severina u politku, ugledala se na kosorku :)))
hahaha copy/paste nasta se ovo \"novinarstvo\" svelo ...
cuj nas ivica olic, pa kad ste kopirali tekst sa nekog hrvatskog portala trebali ste bar djelimicno procitati sta pise ......
hahaha nas Ivica Olić, hahhaha copy paste
normalno je da je Olic njihov,jer vlasnici koliko sam cuo su Hrvati,izgleda da je upravu bio Radoncic/Avaz
Smijesno je kako ne mozete makar promjeniti dio teksta koji kopirate s nekog drugog portala kada su u pitanju stvari kao u vom slucaju gdje se spominje \"nas Olic\". Cestitke Dzeki.
cuj nas ivica olic,a deko ko nije.bar napisite ako ste uzeli vijest s nekog hrvatskog portala ili je prepravite.sramota!!!!
Mi u RS-u ne pratimo ove BH sportiste, nas zanimaju samo Srbski sportisti. Recimo nas Jovica je osvojio 3 mjesto na saboru guslara u Jagodini dok je Mile najbolje duvao u guci
šta je ovo jel ovo postalo \"Džeko Fan Page\" dosta ba i o njemu više popustite ga malo
Bolje bi bilo da se SA-X vrati u funkciju koju je prije imao: wallpaperi za download, teme, aplikacije i ostale zayebancije jer ovo je cista uvreda za korisnike. Toliko ste lijeni da cak jednu jedinu rijec niste u stanju promijeniti! Sramota!!!! ja novinara i k.u.r.c.a, j.e.b.o. vas Bog i Ctrl+C, Crtl+V
ih recite nam nesto novo! dzekson je king nogometnih terena
Nas IVICA OLIC???????????????????????????? Dokle vise???????????????????????????
Ja sam za to da se ukinu sve rubrike, a ostane samo o našem Džeki. On je naša hrana, naša ćaba, jedini smisao našeg života.