Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHHA ČUJ KAŽE OMAR ZA KLIX
Hahahahahaahahahah
hahahahahaaha...taman kontam da to komentarisem, kad vidim vec ih je neko provalio...xD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da se Omar razumije u fudbal ne bi crtao karikature, nego bi bio trener... Ovako, drži se ti karikatura, a Džeko je legenda.
Nije kloc Agueru ni do koljena.Jako bih volio da ode onda bih rado navijao za City.Najbolje je da ode u tursku,jer turke ionako mrzim pa bi se sve poklopilo.
A sta je Avdija izjavio za klix,povodom ovoga?
al' stvarno lik ima legendarne karikature..
MA NEMOJ DA SE djeko SELI U DRUGI KLUB onda ce i ove bosnje da navijaju za njegov novi klub
ma dobro mu je omar i reko za bundes ligu nema fajde od m citija a brazil sve blizi kad bi mjesto lewandovskog oso u dortmund to bi mu pasalo pravo barem ja tako mislim
pa kada se neko zamijeni ne treba obuci njegov dres nego svoj
Stvarno?
Karikature i govana...
Omare nema sta gaće dole
Tako to biva kad si u početku niko i ništa i predmet ismijavanja,onda postaneš neko i nešta,ufuraš si i na kraju postaneš opet ono što si i bio,predmet ismijavanja.
Dzeko je jedan veliki gospodin...a vi telad sto hejtate mozete ga dudlat..
MRŠ!
Gdje ce na Dzeku hulka, treba mu dres koji se rasteze :) http://www.info-ks.net/slike/clanci/slike/2012/oktobar/Dzeko.jpg
Dzeko bolan ti si dobar igrac ali ne mozes igrati u mancesteru vrati se u njemacku ligu i budi kao sto si bio MAJSTOR