Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahh a šta kaže sušić , necu pokazivat snimak njihove utakmice igracima , ne zanima me kako oni igraju jer me nemaju cime iznenadit , zanima me samo nasa igra ,ali ipak cu mozda sa saradnicima da pogledam kasetu HAHAHAHAA slabo si je pogledo ubleho i de ustani malo sa klupe kako te guzica ne zaboli sjedeci cijelo vrijeme , onaj drugi selektor grlo podero davajuci upute igracima a ti ko tele blehno i šutiš
samo me zanima sta ce sad reci oni sto su ga branili poslije SP , jel opet sreca kriva ? il sudija nedaj boze ? il onaj sprej ?
Kada seljaci pocnu pametovati preko tastature...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Iako je kolašinac povrijedjen i spahić otišao neće Pape da zovne Zukanovića koji je za klasu bolji od Šunjića i Bičakčića. Medunjanin, Hajrović i Salihović su morali klupu grijati a od prve minute su igrali novajlija Prcić, Tino Sven Svršić. Gdje prestaje logika počinje teleća glava.
@emil Zukanović bolji od Šunjića nije, a što se tiče Bičakčića-isti su kalibar. Zašto mjenjati jednog igrača za drugog koji je iste kvalitete, a pored svega toga ima i Vranješa-sasvim solidan igrač. Dok nije pozvao Prcića, svi su samo o tome pisali i evo imamo Prcića, pokazao se? Najbolje bi bilo da se može pozvati 78 igrača pa da se svima želje ispune.
@halid umjesto halida ako je tebi svrsajevic sasvim solidan igrac onda bih te zamolio da ides neku drugu temu komentaristai npr. turbo folk
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nakon dan, dva i slijeganja emocija, jasno je kao dan:1.) da smo potcijenili protivnika;2.)da Avdo i pored gola protiv Irana i asistencije protiv Kipra nije za naše reprezentacije,jer nama treba više od jednog dobrog poteza po utakmici;3).Da će izbornik syebati Tinu,ako ga bude ovako na silu gurao u prvi tim,mada po meni Tino super igra i treba mu samo više samopouzdanja koje će mu Safet uništiti na ovaj način;4)da su Džeko i Vedo tipovi napadača koji treba da čekaju lopte sa krila,a ne da se vraćaju po nju do svog 16-erca,što znači da su sad već poslovično loši Lulić,sa lijeve i zbunjeni Vršajević,s desne strane,trebali biti na klupi, a ne standardni Salihović i Mujdža.5).da nam je odbrana šuplja kao sir.Po meni je Bičakčić vrlo loš, a Vranješ je puno boljiAko se sjetimo Argentine Bičakčić je loše procijenio loptu iz slobodnog udarca i sagnuo se i pustio loptu koja je iznenadila Kolašinca i završila u golu,kao i saplitanje Bešića u odlučujućem momentu praćenja Mesija.
Iz sinoćne utakmice možeš izdvojiti dvojicu fudbalera koji su se trudili a čiji trud se istopio u sivilu drugih i to Džeku i Bešića. po mom viđenju. Teško će biti dalje, voda je u ušima :(
Iskusite jedinstven način klađenja uz rentabilne parove koji uvijek donose DOBITAK!! Najbolja i najprofitabilnija stranica!!! rentabilnost.blogspot.com
Cilicu herceg bosna te voli ❤️
Treba izvuci prave pouke iz ovog poraza, tu mislim prije svega na rad Susica moze li covjek onako arogantno kao on da govori o protivniku prije tekme i onda ljudi uzmu sva 3 boda iz Zenice, porazi se desavaju i Portugal jedan pa izgubi kuci od Albanije koja je imala 2 suta prema golu, Njemacka se cupala protiv Skotske kuci kao aktuelni prvak svijeta i niz drugih, Susic mora poceti da radi ozbiljno u proslim kvalifikacijama je grupa bila jako lagana, ova je znatno teza, moze se izgubit i od Izraela i Velsa pa i Andore ako on Susic bude pravio iste greske, o Belgiji da ne pricamo oni su klasa za sebe!
GOVNARU
BILINO POLJE JE OBIČNA LIVADA SA 8000 STOLICA. Nije to nikakvo gnijezdo. To je livada. Ukleto je više Bilino polje od bilo kojeg stadiona. Pa, tamo smo više blamaža doživjeli dvaput nego na Kosevu. Zenicki lobi nam je prosipao pricu o ukletom kosevu!!!!!!!!!!!!!
Džeko: Morali smo pobijediti! Hercegovac : Pa sto niste?
Pravda za suskavac
DZEKO JE U REPREZENTACIJI KLOC OBICNI I JA OD 50 GOD.I OD 50 SANSI DACU NEKI GO
euro .... pa pa
Puna podrska selektoru!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahhahahahahahahahahahaha malo ironije! haha
mozda je ovaj covjek vec dovoljno star da ode s klupe
Ufati se za uho i izadji
džeko je igrač svjetskog kalibra ali nije za vođu na terenu, penal je trebao pucati on a ne pjanić