Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja baš i ne znam dobro ovog Džeku, ali kada pogledam njegov učinak i učinak ostalih, shvatim da je njihov bivši trener kreten prve klase !!!
Dzeko je igrac 16-terca, igra fenomenalno glavom, jak je i dobro se gradi, suta i lijevom i desnom...Problem je sto Mancini nije forsirao stil igre koji je tipican za ostrvo i koji Dzeki najvise odgovara, a i pored toga je uspjevao da daje golove i u ono malo prilika sto je dobivao.
@Rekoba Znam ja na kojoj poziciji igra Džeko, i znam sve o njemu !!! Ali nisam baš pratio fudbal ove sezone, pa tako nisam ni pratio njegove utakmice i nastupe !!! Ja nisam največi fudbalski fan, ali da se pogledaju neke važne utakmice, pogledaju se !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a da im nije džeke, bili bi 7. na tabeli u najboljem slučaju
Samo čisto "vađenje" Mancinija. Sve promašaje koje je napravio sam, želi podjeliti, ili optužiti navedene igrače, Tvrdoglavost i velika doza trenrske nesigurnosti je doprinjela da izgubi povjerenje navedenih igrača. Pvjerenje između klupe i terena je oslabilo tim i onda trener odlazi - obično dostojanstveno.
Jako je relevantno sta ovaj kepec tevez misli. Eto, on je igracina hahahahah . . . Sebicna pi.ke.ina ! Edin je za njega Van Basten !
ma dzeko, boli te chundara..
Kakve gluposti...ko je iznevjerio??? Kad je sam nabio golova M.Unitedu,sljedeču utakmicu ga nije bilo...a o egoističkim solerima poput Teveza i Aguera ne bih da komentarišem,fuj Mancini,bleso i po...PPa sve se je vidilo,ko nije vidio,kako je bilo sa Wiganom...)2 minuta,blablabla....
vjestacki klub za i ocekivati je bilo :P
Ne gotivim Mancinija ali ako sam ja dobro shvatio ovaj clanak nisu ovo njegove rijeci nego procjena ili stav nekakvog tabloida, dakle ne vidim potrebu da se pljuje po Manciniju na osnovu ovog clanka. Ali na osnovu odnosa prema nasem reprezentativcu i uopste prema fudbalskoj igri treba...
Cuj iznevjerio ga..koji debil, Dzeko zabije 4 gola u utakmici a on ga slijedecu stavi na klupu.....Volio bi vidjeti Mancinija da je igrac i da mu se trener ovako pegla sa psihom ko on Dzeki, i kakve bi on partije pruzo...A onaj kloc od Teveza pa on ni majku svoju ne cijeni a kamoli bosanca koji igra duplo manje od njega a zabija duplo vise golova, pravo ono Argentinsko smece kao i Aguero, da mogu loptu bi kuci ponijeli jer je i onako nikom nedaju......
Prije će bit' da je Edina i društvo razočarao Mancini !
mancini je pravi KLOTZ njega vise ne treba spominjati ..cuj dzeko ga iznevjerioo eeeee moj mancini jajaro
copy paste sa sportsporta moglo bi se i prvi nekad nesto objavit !!
Nobody is perfect!
Kad trenera iznevjeri 8 igrača, onda nije do igrača već do trenera.
Koliko je los igrac ,pa je postao najbolji strijelac a i koliko mu je dao vremena cudo je napravio.Bivsi trener je kao sto je rekao neko u komentaru kreten prve klase.Za mene je Dzeko bosanski majstor,njemu bi bilo najbolje da ode u neki njemacki klub,puno ce vise igrati.Nemoze igrac ama bas svaku utakmicu davati golove,neznam ti nija kakvog je kvaliteta.Dzeko legendo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma njega je GOSPA razocarala (:
Sta reci?,koju posluku porati??