Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nebi nam dan bio interesantan bez kakvih vijesti o Dzeki i o Dodiku.Kultura i odgoj i kod jednog i drugog s dna kace.To su nase zvijezde u ovoj nasoj surovoj svakodnevnici
kakav Inter kakav Celzi, nebi ga ni Milan uzeo da nisu propali pa nemogu nekog drugog, e buranijo moja
mps Šuknem i tebi jednu belengiju onako krvavu a tvom jaranu @ja. Razumiš?
moj \"JA\" tebi je suknuto i tebi slicnim, nemas vise sta pisat sve je suvisno, @ja ti je sve rekao
Nemere jer sam već zauzet je*banjem vaših mama. Jest da su im peece suhe i stare. Baš ko pred smrt. Ali ima gela pa mažem. Da vidiš što stenju.
Ed nataknem i tebe i đeku bubuljičavog na moju belengiju. Dabogda mu noga pukla na dva mjesta.
Dzeko je klasa igrac, a vi ljubomorni pup\'usite ga.
Kakve veze ima Hoenes sa Dzekom, Milanom i Gulianijem u ovoj epizodi...???
da ga hocete udati vise oci mu vise pobijelile od vas
Je*bo vas više đeko u vrh gujice peksinave. Dagoda više cerkli a on nogu slomio da vas više ne gledam. Imal dana da ne objavite neku bajatu vijest o tok krelcu đeki.
Ja se vec bio zabrinuo sto ne javljate nista o Dzekinom transferu.Stvarno ste psihopate vise sa tim clancima o Dzeki majke mi.
Bravo SA-X toliko me iznenadite ovakvim clancima da dobijem srcani od iznenadjenja. Jebte ga vise i ove glupe reprizne clanke.