Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Krasić ne bi imao ništa protiv da na San Siru svlačionicu dijeli s bosanskohercegovačkim napadačem Edinom Džekom, za kojeg je izgledno da će po završetku sezone otići iz Wolfsburga. \"Volio bih da zajedno dođemo u Milan. Smatram da je Džeko fenomenalan igrač, a to sam shvatio nakon susreta s Wolfsburgom u Ligi prvaka\", zaključio je Miloš Krasić.
Ostat ce nas DZeko opet kod onih nula. Zivi bili pa vidjeli
Džeko, što me ostavi? Pa znaš li ti ko sam ja? Voditeljica na Hayatu!!!!!!!!!
Šta je 40 mil. evrića za Juve. Oni naštimaju par tekmi i uzmu duplo više :) @bisera brate on čeka loptu ( to je zadatak Napadača) al kad ga ZABIJE :)
KLOTZINA samo stoji ko debbil i ceka loptu. nisu talijani tolike budale. ovo je samo novinarska patka, da imaju o cemu pisati.
Đeko mošnjak...zvani bižuterija whahah
Momak ja neznam od kad za tebe \"fudbal postoji\" ali ocigledno je da fudbal gledas ali da ne vidis. Kakav crni Rafa Benitez pa on sa 6 puta boljom ekipom nije nista napravio u Engleskoj. Treba da ga bude stid da sa igracima poput Toresa, Gerarda, Kuyta itd. nije izborio odlazak u Evropu dok Wenger sa djecom predvoden \"veteranom\" Fabregasom koji ima 22 godine zauzima 3 mjesto a do prije 2 kola se borili za naslov prvaka Engleske. Jos povrh svega proda Alonsa, Realu valja a njemu ne valja...sve u svemu, zakljucak: koji kreten od covjeka.
brena je brena al dva puta je dva puta.
Joj sto kupih onu FOSNU od Gomeza za 32 mil.
realno ne vrijedi toliko
Trci Dzeka iz daleka, obliooo ga znooooj
Ja navijam za Juve od 95 te godine a za Zelju odkako znam da fudbal postoji .Ovo bi bio najsretniji dan za mene kada bi Edin zaigrao u napadu sa Toresom a na klupu da sjedne Rafa .Mislim da bi uzeli ligu glat.
HOCE MOZDA U ZELJU KAD BUDE IMO 38 GODINA
Džeko će u Borac. Dodik odlučio da odriješi kesu tj. zavuče narodu još malo dublje ruku u džep.
dzeko ce u zelju akobogda