Lorenz-Gunther Kostner
0
"Džeko je nova svjetska klasa"
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TRI TACKICE NAUCI PRVO PRAVOPIS PA SE JAVI NA FORUM NE BLATI JEZIK.AKO MISLIS DA JA KAO SRBIN NE MOGU NAVIJATI ZA BOSNU ONDA SE VARAS A AKO MISLIS DA SAM OBREZAN DODJI DA PROVJERIS. RETARDU
bojane je-bem ti mater obrezenu... sto se lazno predstavljas ... izgleda da je lazno predstvaljanje u krvi muslimanima
Dzeko za Rektora Univerziteta u Sarajevu......mada kada bolje razmislim i nije velika razlika izmedju njih dvojice, mislim sto se pameti tice.
Ma bravo diiijamaantee braaavoooooo safiruuuuuuuu 100 posto buuusanaccc 100 posto busaaanac
pipina mama se k.a.r.a. sa vehabijama po chengich vili
Mehmede hoces da te kažem Dzeki??
kada odemo na svjetsko nek se onda hvale.Kakvi dijamanti biseri smaragdi.Vidjeli smo protiv Portugala
Opet o Dzeki,hahahahhahha
ma daj ne riSe, vidi se po tome PRINC da si kompleksas, jado i coban. mozes imati para, ali si u glavi siromasan.
Džeko da ima dugu kosu bio bi Chuck Norris :D
Da je nas dijamant svjetska klasa znali smo i bez ove vijesti. Hocemo nesto novo o nasem djeksonu: sta je jutros doruckovao, kako je proveo prijepodne, jeli mu danas tvrda ili mehka stolica i tako to. BIH4EVER!
@princ. herceg Ja i??? :D Dobro te je više hahaha, nemoj nam džeksona stavljat\' u sjenu! :D
Jednostavno morao sam se javiti ponovo, rijec socijala to samo dolje kod vas postoji ovdje u danskoj je nema na papiru od kad je nova vlast dosla od 2001god.A sto se tice mog zivota i rada je pusta suprotnost ono sto ti pises, radim u simensu ima 13god kupio sam kucu ovdje, imam auto na koje ti mozes sanjati svoju familju i sve sam postigao svojim radom.Asto se tice mog dolaska u hercegovinu tice dolazim svake godine kad imam godisnji odmor, a sto se tice tog po tebi da sam imao opanke grijesis sto se mene tice zivio sam prije agresije kilometar od centra Trebinja gradsko dijete odrastalo na asfaltu.......
DZEKO HEROJ BOSNE! NASE PRAVO LICE! VOLE GA OD MORA DO SAVE OD DRINE DO UNE!! BOJAN
Kako nam je Džekson danas :D