Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćiro Blažević \"Džeko je bolji od Ibrahimovića\" - haha this guy is full of shit, who the fuck are you kidding. no comment. ćiro the douche.
Ciro je zabavan dedica al brate zna izvaliti glupost ccc Dobar je kom. ostavio navijac : ako imas tu pamet osvoji svjetsko sa BiH jer BiH ima bolju ekipu od Hrvatske
Mislim da je ovaj mentalitet tipican hrvatski, ali ovo govorim bez neke cinicnosti ili zlobe vec ako pogledate hrvatske vecernje kada dinamo pobijedi koju utakmicu van HR ili najbolji primjer prije utakmice sa engleskom....optimizam i velicanje do neba sa laganim ignorisanjem realnosti i cinjenica. Mi opet sve na kasiku i sa standardnom dozom pesimizma SKROMNA RAJA :)))) Mnogi po blogovima usporedjuju Zlatana sa Ronaldom pa jedno 60:40 % ide u prilog Ronaldu. Bas me zanima sta bi rekli da se usporedi Edin sa Ronaldom....:))) toliko ima smisla i ovaj komentar Cire. Ciri svaka cast za rezultate a ako bog da, Portugal pada.
ali u k...u
ma chiro je obicna pederčina, hhehe ma legenda je on samo ponekad ser*e. i stavi velagica i bajramovica protiv portugala... aj ljubim te chiro
okanite se čovjeka,zasad je pošteno odradio svojoj posao (možda jedino kiks sa žutim), i jedna napomena čovjek je dobar psiholog, pa ako nešo kaže ne mora značiti da to i misli, samo ima razlog zašto to govori, uključite mozak- čitajte između redova!!!!!
pa ovaj ludi ciro definitivno je nenormalan njega je nesto udarilo u glavu...mislim dzeki jos treba12 god da bude na njegovom nivou..
al u q*rcu, ciro ne seri....ibrahimovic vrijedi vise od nase cijele repke....
Dzeko bolji od ibrahimovica jes all u k..cu moj ciro ponekad previse napuhavas stvari ibrahimovic je najbolji igrac ikad rodjen porijeklom sa podrucju bivse jugoslavije nikad sa podrucja juge nije bilo mocnijeg napadaca ni igraca samo je problem sto neigra ni za Bih ni za Hrvatsku ni Srbiju pa da ga uzdizu u nebesa ali bas ga briga balkanske gnjide mogu da mu popuse sa svojim nacionalizmom i ljubomorom.
ja ovih pametnih i namazanih što komentarišu , eto nek je dobar slišković i njemu slični pa nakon toliko godina mi u baražu a neko ilil nešto opet ne valja, ma daj ne serite boga vam i odjebite sa ovog portala
sad kad imaš tu pamet budi prvak sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine koja je bolja od Hrvatske u svakom pogledu
ciro, dodik, jos nam fali gadafi...
Je li Blazevic neko poput vode koja se preliva u flasi ? Odvratan mi je iz dana u dan ! Radije ne igrati fudbal nikako i ne imati posla sa ovakvim nacistima...
Ovaj covjek je lud......i smijesan istovremeno...zasto mu posvecujete toliko paznje???Neka mu neko napokon kaze da ne lupa gluposti..
hem sto je peder, ciro je i senilni demagog