Oporavio se od povrede
0
Džeko ipak spreman za utakmicu sa WBA
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajd akobogda pa da das makar jedan pogodak.
1))Nogomet |Objavljeno 23.12.2011. u 14:07 Povreda skočnog zgloba Džeko propušta i susret protiv West Bromwicha 2))Nogomet |Objavljeno 23.12.2011. u 16:04 Oporavio se od povrede Džeko ipak spreman za utakmicu sa WBA DZEKO VANZEMoLJAC, ZA DVA SATA SE OPORAVIO
Neka ga do kraja sezone da upise i titulu prvaka engleske, a onda nek se fata noge, makar i kakav belaj morao napravio ko Tevez. Ovaj avlijaner Mancini ce ga unistiti.
kloc da valja igr\'o bi
Samo naprijed Edine!
chelseabalkan . com
Aguero u napadu Džeko na klupi daj Bože da uđe i u 80min
sta je ba kriticari, pa sto citate kad vas ne interesuje, daj samo nesto da komentarisu, ako nemate sta pametno dodati, sto se blamirate i nepotrebno eksponirate!!! Dzeko majstore sve najbolje!!!!
SADA POVRIJEDZEN,,SADA SPREMAN,,NIGDJE VEZE,,PA NISMO MI OVCE
dovoljno razloga da ga onaj kreten iz ,,predostrožnosti,, ostavi na klupi
Ma bićeš ti spreman ali nećeš igrati ili možda hoćeš pet minuta.
Evo ga konačno članak o Džeki. Već sam se bio zabrinuo.