Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niko mi ne vjeruje ba, sto je najgore...
Kome ba ja da se prilagodjavam, nek se oni meni prilagode.
Ne napadajte mog Dzeku.Ne moze nena da dobije vizu za Englesku da mu tamo kuha pite u tome je problem.Dzeki ne moze ni ricati ni vecerati bez pite, a o cevapima da ne pricam.U Njemackoj je bilo na svakom cosku Turske pite i cevapa,a ovdje u Mancesteru samo neke supice,krmetina itd. Stanite malo ljudi ! Nas Dzeki je vec poceo trositi parfem sa mirisom slanine-navici ce se Dzeki pa cete vidjeti kad pocne zabijati ko pravi Srbin.
Cima je neko nas uspije negdje odmah ga svi pljuju.! EDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN DŽEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! ljubomorni papci Sisajte ga !
DZEKO JE CIONISTA
DZEKO JE MASON
Bio bi puno vise optimistican oko ovog \"treba da se privikne\" govora da Chicharito i Suarez koji su dosli u Englesku iz puno slabijih liga ne rasturaju.
Ima sve sem brzinu i sposobnost da ustopa loptu.. A oko ovoga \"sljedece sezone ce biti bolji\".. E vala nemere bit puno gori.
ovo je tačno 100% jer će sljedeće sezone ponovo u Dolinu ćupova ,hahahaha
ENGLESKA LIGA SE JEDINO PRIVIKLA NA CHUCK NORRIS-a
hoce hoce, navici ce se na klupu, pa ga nece vise zuljati
Pa kretenu ne raste mu cijena, nego jednom kažu novinari u eurima, drugi put u funtama, narast će mu cijena na 60 miliona ako pretvoriš u KM, i još više ako pretvoriš u kune ili dinare, žoharu.
kad pocne dobijat prave lopte i kvalitetene centarsute pospremat sam\' tako isplatice on te pare za dvije sezone samo lakapo dijamante sve ce doci na svoje ima da prekucas ovaj city pa ce svi da pojedu vnago sto su izasla iz njihovih usta isto ko sto su pojeli kad je zavrsen transfer pacenici mogu da ga puse jedan je DZEKO.
Moj McClarenu, mogao bi on sledece sezone na posudbu u Leotar a ni tu mije zagarantovana prva postava.
@Mittag Leffl... Sta ce nama vidic kad imamo spahica :)...a vala vidim kako vidic igra u reprezentaciji haha, estonija 4-2? LOooL...eto ti jake odbrane :P. Neka cuvaj ti vidica za vas netreba nama hehe. Hvala ipak :). A kad imadnete najskupljeg igraca na balkanu, onda se javi :) a za sad je dzeko pa nek on sjedi na klupi koliko god hoce, dzekina plata= kao cjele sribije? tako nesto. Puss
He.bo City, haj ti u Juventus da osvojimo scudetto sljedece sezone.
adebayor se navikao pa se nije mogao naviknut,al se u realu naviko....